2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 43 پست
کم بود میگفتم آره ولی انقد زیاد و بزرگه که نگران شدم😭

اون مشکل قوز برا منم پیش اومد.بعد از ی سالم متاسفانه نرفت ولی دکترم بدون هزینه تو مطب با بی حسی برام سوهان کشید اصلا درد نداشت و اذیت نشدم.نترس نهایتا بمونه هم تو مطب سرپایی سوهان میکشن

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همش میگ نگران نباش صبر کن، ولی انقد بزرگه ک استرس دارم کم بود مهم نبود برام واقعا

من بینیم گوشتیه عمل کردم چن سال پیش، راضی نیستم ولی قوزی ک داشتم بعد عمل کامل رفت

اگه میتونی از یه دکتر دیگه هم بپرس

سلام (-:
اون مشکل قوز برا منم پیش اومد.بعد از ی سالم متاسفانه نرفت ولی دکترم بدون هزینه تو مطب با بی حسی برام ...

ی سال بمونه دق میکنم چون بینیم قوز نداشت🥲

الان خوب شده؟

برای شمام در همین حد بود یا کمتر؟

ببخشید انقد میپرسم، شما کورتون تزریق کردید؟ میخوام به دکتر بگم بزنه یا نه

من بینیم گوشتیه عمل کردم چن سال پیش، راضی نیستم ولی قوزی ک داشتم بعد عمل کامل رفت اگه میتونی از یه ...

اخه مشکل اینه که کار همدیگه رو تایید نمیکنن میترسم بدتر خراب شه🤦‍♀️

اخه مشکل اینه که کار همدیگه رو تایید نمیکنن میترسم بدتر خراب شه🤦‍♀️

بالاتر گفتن اگه نره میشه سوهان کشید 

نگران نباش به دکترت این سوهانو بگو ببین چی میگه

خیلی قوزش زیاد نیست شاید بره به مرور

سلام (-:
یا ورمه یا نتونسته درست قوز رو برداره

هر کدومش باشه من تا مشخص شه نابود شدم رفته، استخوان بینیم و تراش داده ولی قوز نداشتم همش میگم شاید داغون تراش داده ک کج شده و باد کرده

ی سال بمونه دق میکنم چون بینیم قوز نداشت🥲 الان خوب شده؟ برای شمام در همین حد بود یا کمتر؟ ببخشید ...

والا چون سه سال پیش بود دقیق یادم نیست بیشتر بود یا کمتر . تو عکس مشخص بود ولی تا خودم نمیگفتم کسی نمیفهمید و همه میگفتن خودت حساسی.

کورتون نزدم چون بینیم گوشتی نبود.شما فعلا صبر کن ی ماه ک چیزی نیست.برا خیلیا دیدم قوز داشتن ولی ورم بوده و کم کم رفته

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
هر کدومش باشه من تا مشخص شه نابود شدم رفته، استخوان بینیم و تراش داده ولی قوز نداشتم همش میگم شاید د ...

منم پارسال عمل کردم بینیم قوز داشت کامل برداشت ۹ ماه ک گذشت اتفاقی دست زدم حس کردم یه سمت بینیم سفت تره انگار یه کوچولو استخون زده بیرون رفتم معاینه گف بینیت یه کم خالی کرده همونجا واسم تزریق کرد پر کرد بهتر شد

هرکسی را همدم غمها و تنهایی مدان!سایه همراه تو می آید ولی همراه تو نیس🌱
والا چون سه سال پیش بود دقیق یادم نیست بیشتر بود یا کمتر . تو عکس مشخص بود ولی تا خودم نمیگفتم کسی ن ...

مادر من اصلا حساس نیست اصلاااا، ديروز حتی ایشونم متوجه شد و گف خراب کرده کاش نمیذاشتم عمل کنی ی قوز نداشتی الان اونم داری🥲