2777
2789
عنوان

میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 29 پست
تو فک کن من ذوانشتاسم ازهرچیزی که میترسی باهاش رودر رو شو برو تو مکان هایی که ببشترین ترس رو داری ...

عجب یعنی من فوبیای مار دارم برم توی کار ها وایستم خوب میشه  مار دیدم از نزدیک داشتم سکته میکردم

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو فک کن من ذوانشتاسم ازهرچیزی که میترسی باهاش رودر رو شو برو تو مکان هایی که ببشترین ترس رو داری ...

من از تنهایی تاریکی میترسم از اتاقای بزرگ که اخرشو نتونم ببینم این چه فوبیایه از چیزای گنده بزرگم میترسم

با گوشیت رادیو جوان بگیر صداشم خیلی کم نباشه بزار بغل بالشتت ببین چطور خوابت میبره  ولی اهنگ و ...

نه فایده نداره خوابم نمیبره اصلا این ترسه نمیزاره بخوابم

عجب یعنی من فوبیای مار دارم برم توی کار ها وایستم خوب میشه    مار دیدم از نزدیک داشتم سکته ...

بله

من خودم از تنها چیزی که تو‌این دنیا میترسم مار هست

تاحالا ۵ بار رفتم باغ عمه ام که با مارها رودررو شم از کنارم رد بشن

وحالا دیگه نمیترسم

بله من خودم از تنها چیزی که تو‌این دنیا میترسم مار هست تاحالا ۵ بار رفتم باغ عمه ام که با مارها رو ...

عزیزم ترس یک چیزه فوبیاا یک چیز دیگر من مار دیدم توی پنج دقیقه سه تا مار بزرگ یکیش نزدیک پاک اینقدر ترسیدم وجیغ کشیدم فک میکردم توی سرم رگا پاره شده قلبم داشت وامیستاد سه تا قرص خوردم تا رد کرد وگرنه سکته میکردم تا یک ساعت ازبس گریه میکردم نمیتونستن منو ساکت کنن.اگه بهم 100ملیون هم بدن دیگه جای که مار باشه از ده متری هم رد نمیشم

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
من ۲۵ سالمه بغل مامانم میخوابم    

خجالت بکش خودت الان باید بچه هات توی بغلت باشن