2777
2789

بله نوزاد تو یک روز تا هشت بار میتونه دفع داشته باشه بیشتر اسهال هس 

اگه شیر خودتون رو میدید بهترهه چیزایه قویی بخورید شیرتون قدرش زیاد بشه و البته این مدت سوپ و چیزایه نفاخ نخورید آب اصلا نخورید 

چای رازیانه  با نبات شیر رو زیاد میکنه

بله طبیعیه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شانست زده بچت یبوست نیست

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

فقط مراقب باش آب بدنش کم نشه تند تند بهش شیر بده 

پزشک اطفال به من گفت تا روزی 6-7 بار طبیعیه فقط مراقب باش رنگش سفید یا قرمز نباشه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

اسهال بوی بخصوصی میده، دسشویی بچه بو شیر میده

بچه داره شیر آبکی میخوره، انتظار نداشته باش ک مدفوع خشک بکنه

و اینکه بچه من چهل روز اول روزی 8 بار مدفوع میکرد ، دکترش گفت  روزی 8 بار مدفوع کنه طبیعبیه، 8 روز یکبار هم طبیعیه نگران نباش