2777
2789
عنوان

کمکککک🥺🥺🥺😭😭

156 بازدید | 11 پست

سلامممم،شبتون بخیر باشه.

راستش من پارسال نهم بودم و امسال هم دهم که رشته انسانی برداشتم و خودمم بیشتر به تجربی علاقه داشتم،متنفرم از انسانی و واقعا نمیتونم بخونم😭. و برای اینکه برم رشته مورد علاقم باید ریاضی و فیزیک و زیست و شیمی دهمو بخونم و برم امتحان بدم که سال بعد تجربی بخونم،البته باید درسای انسانیم بخونم،میترسم نتونم،نمیتونم انسانی رو بخونم و دوس دارم برم تجربی🥺🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭🥲😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

همین الان برو

تمام من ...تو   «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیاوردم که تجربی  

مگه آوردنیه؟:/ فقط اولویت بندی کردن که اونم اگه مدرسه خودتون ظرفیت نداره (الویت های قبل شما رو گرفتن و کلاس پر شده دیگه به شما نرسیده) برو جایی ک ظرفیتش پر نشده

عزیزم الان بخوای میشه راحت تغییر رشته بدی، بعدا دردرسر داره برای سال بعد (همون کار که خودتم گفتی). برای یه نفر جا هست لابد. برو صحبت کن بگو علاقه ندارم، از پدر و مادرتم بخواه برن بگن

مگه آوردنیه؟:/ فقط اولویت بندی کردن که اونم اگه مدرسه خودتون ظرفیت نداره (الویت های قبل شما رو گرفتن ...

عزیزم من اون رشته ی تجربی رو که توی خدایت تحصیلیم بود کلا هاشور خورده بود با یه نه😭.

مدرسه خودم فقط انسانی داره 

عزیزم من اون رشته ی تجربی رو که توی خدایت تحصیلیم بود کلا هاشور خورده بود با یه نه😭. مدرسه خودم فق ...

عه چرا؟ مال ما الویت بندی بود اون زمان. هاشور اینا نداشتیم

بنظرم برو با مدیر مدرسه ای که تجربی دارن صحبت کن به بابا و مامانتم‌ بگو بگن. یا حداقل زنگ بزن بگو اینجوریه و علاقه ندارم و فلان. تصمیمم جدیه و اگه بخوام برای سال بعد بیام سنگین میشه امتحانام

البته خوب فکراتو بکن اگه مطمئنی برو

نیاوردم که تجربی 

عزیزم وقتی نیاوردی سعی کن همینو دوست داشته باشی دقت کنی میبینی انسانی خیلی درسهای جذاب‌تری داره تجربی هم فکرنکن همه درسهاشو دوست داری بعضی وقتها انقدر سخت میشه بدت میاد همینو بخون به آینده ت فکرکن یه رشته خوب که با روحیه ت جور باشه انتخاب میکنی زیاد سخت نگیر دبیرستان میگذره دانشگاه مهمتره و اصله

عه چرا؟ مال ما الویت بندی بود اون زمان. هاشور اینا نداشتیم بنظرم برو با مدیر مدرسه ای که تجربی دارن ...

نه عزیزم باید حدنصاب نمره آورده باشی که اولویت بندی کنند نمره لازم و نیاری نمیشه