2777
2789
عنوان

روز ٣٤ پريود

119 بازدید | 10 پست

من هميشه سيكل هام ٣٠ روز بوده  ولي اين دفعه از روز بيستم همش علايم پريود دارم تا امروز كه روز ٣٤ و خبري نيست احتمال داره باردار باشم با اينكه همش حالت پريود دارم روز سي ام بي بي جك منفي شد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از روز بيستم تخمدان سمت چپم تير ميكشيد و همش خسته او بي حالم الانم دلم همش نفخ داره حس پريود شدن دار ...

همینه ممکن کیست داشته باشی و کیستت سمت چپ تخمدانت باشه برو دکتر باهاش صحبت کن حتما سنوگرافی برات مینویسه تا مشخص بشه انشالله که کیست نداشته باشی و اگر بسم الله داشتی از نوع بدش نباشه با دارو زود خوب بشی . زود برو دکتر

همینه ممکن کیست داشته باشی و کیستت سمت چپ تخمدانت باشه برو دکتر باهاش صحبت کن حتما سنوگرافی برات مین ...

خب من تنبلي تخمدان دارم ولي تو شش ماه گذشته دقيق سر سي روز پريود شدم الان خودم ميگم شايد باردارم ؟

از روز بيستم تخمدان سمت چپم تير ميكشيد و همش خسته او بي حالم الانم دلم همش نفخ داره حس پريود شدن دار ...

اون خانم که میگن شاید هم این باشه انشالله مربوط به بارداریت باشه . من که گفتم کیست آخه مشکلت شبیه منه که مربوط به کیستمه

خب من تنبلي تخمدان دارم ولي تو شش ماه گذشته دقيق سر سي روز پريود شدم الان خودم ميگم شايد باردارم ؟

همین برو دکتر . دکتر میفهمه مشکلت چیه زود نوبت بگیر انشالله که بارداری باشه . و مشکل بدی نداشته باشی توکل بر خدا

همین برو دکتر . دکتر میفهمه مشکلت چیه زود نوبت بگیر انشالله که بارداری باشه . و مشکل بدی نداشته باشی ...

وقت گرفتم دعا كن برام خير باشه چون همش تو اذيتم 

دوسال منتظر بارداريم انتظار خيلي سخته