2777
2789
عنوان

کولیک

134 بازدید | 22 پست

بچه دخترم ۵۰ روزشه امروز خیلی یهویی شروع کرد به گریه یه بند گریه کرد بنطرتون میشه کولیک از این سن تازه شروع بشه اصلا طاقت گریشو ندارم دکترم بردم گفت دو تا قطره رو بده خوب نشد آزمایش 

👨‍👩‍👦‍👦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط باید. زمانش بگذره،کاریش نمیشه کرد،باید صبر کنی،شکمشو با روغن ماساژ بده،تو تغذیت دقت کن

امام باقر(علیه السلام) : سریعترین دعا برای اجابت،دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده ، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دوبرابرش مهربونا میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات بفرستید   
شیرخشکیه

از شیر خشکش نیست؟؟

امام باقر(علیه السلام) : سریعترین دعا برای اجابت،دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده ، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دوبرابرش مهربونا میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات بفرستید