2777
2789
عنوان

خانم های اقدامی یه سوال

155 بازدید | 14 پست

یه هفتس اقدام کردم .

ترشح زیاد داشتم برا همون تشخیص دادم تو دوره تخمک گذاری ام همون موقع اقدام کردم.

ولی ترشح آبکی بود چند روز ادامه داشت.

یه سری علایم هم دارم.

الان امروز از صبح ترشح دارم شبیه سفیده تخم مرغه‌

این ربطی داره به علایم بارداری؟

یا روز تخمک گذاریم امروزه؟

جوابمو بدید اگه میدونید

🍀💜منتظریم یه نی نی  کوچولو بیاد تو زندگیمون 💚 لطفا💛 برام یه صلوات بفرستید که زود مامان شم✨💛🙃

یه اپلیکیشن هست به اسم یک زن، نصب کن بعد تاریخ شروع و پایان پریودت رو بزن و یه سری اطلاعات ازت میگیره و روزهای دقیق تخمک گذاری رو بهت نشون میده

God help me to be strong enough not to lie to myself 

سلام صورتی جون هنوز خاله نشدم پس ؟🙁😂

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه اپلیکیشن هست به اسم یک زن، نصب کن بعد تاریخ شروع و پایان پریودت رو بزن و یه سری اطلاعات ازت میگیر ...

منم دارم برنامه نشون داده بود.

ولی چون بچه ها میگن ترشح تخم مرغی ینی تخمک گذاری گفتم باز بپرسم

🍀💜منتظریم یه نی نی  کوچولو بیاد تو زندگیمون 💚 لطفا💛 برام یه صلوات بفرستید که زود مامان شم✨💛🙃
سلام صورتی جون هنوز خاله نشدم پس ؟🙁😂

کوفت صبر کن😂😂😂

ببینیم چی میشه🤣

منم دارم برنامه نشون داده بود. ولی چون بچه ها میگن ترشح تخم مرغی ینی تخمک گذاری گفتم باز بپرسم

منن خودم فقط به اون برنامه توجه میکنم، اینم بگم اصلا علائم دلیلی برای بارداری یا عدم بارداری نیست،ذهنت رو درگیر نکن ان شاءالله به زودی نتیجه بگیری عزیزم

منن خودم فقط به اون برنامه توجه میکنم، اینم بگم اصلا علائم دلیلی برای بارداری یا عدم بارداری نیست،ذه ...

ممنونم عزیزدلم🤗🍀🌿

ششوهرم دوست داره بچه دار بشین؟

قبلا مخالفت می‌کرد ولی من متقاعدش کردم قبول کرد الان منتظره و ذوق داره

قبلا مخالفت می‌کرد ولی من متقاعدش کردم قبول کرد الان منتظره و ذوق داره

خخوش به حالت، شوهر من ظاهراً قبول می‌کنه ولی عملا اقدام نمیکنه

خخوش به حالت، شوهر من ظاهراً قبول می‌کنه ولی عملا اقدام نمیکنه

ن شوهر من اوکی شد دیگه .

کوفت صبر کن😂😂😂 ببینیم چی میشه🤣

من نمی‌دونم زود باشین منتظرم پشت در 😂

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
😂

خنده داره 🤨😂