2777
2789
عنوان

از خودم دلگیرم

102 بازدید | 13 پست

کلی پول آزمون و جزوه دادم ولی تا دو روز درس میخونم روز بعدی میرم فیلم میبینم گند میزنم به درس خوندنم من خیلی آدم سست عنصری ام‌ برای همین هم پشت کنکوری شدم چقدر هم کمالگرام خیلی از خودم ناراحتم هیچوقت آدم نمیشم پشتکار ندارم بی فایدم متاسفم برای خودم

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

فقط کلمو میکنم تو گوشی تا بگذره فیلم و چت و ..

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید مشاور بگیری 

انقدر پول کلاس و جزوه و ازمون دادم وامصیبتا

بخدا من آدم بی تفاوتی نیستم همش میخوام مستقل شم ولی چرا هی شل میزنم خدا 

نکنه هدفم الکیه

اخر گوشی رفتنم چیزی نیس حالا فیلم چی میبینم ب من بگو

چت میکنم با یه اکیپ توی تل برای خودم متاسفم که توی این برهه ی سرنوشت ساز درگیر گپ شدم درگیر فیلم واکینگ دد و ویچر و...شدم 

انقدر پول کلاس و جزوه و ازمون دادم وامصیبتا بخدا من آدم بی تفاوتی نیستم همش میخوام مستقل شم ولی چرا ...

بجای کلاس باید مشاور میگرفتی تو که خودتو میشناختی بازیگوشی میکنی عزیزم یه مشاور جدی من مثل تو بودم مشاور آدمم کرد 

با توجه به تعلیق شدن خیلی از دوستان در این چند وقت اخیر، این کاربری بین چند نفر بصورت مشترک استفاده میشه. اگر تاپیکها نسبت بهم نا مربوط هستن به این دلیل هستش.
بجای کلاس باید مشاور میگرفتی تو که خودتو میشناختی بازیگوشی میکنی عزیزم یه مشاور جدی من مثل تو بودم م ...

از مشاور هم حساب نمی‌برم لامصب

از مشاور هم حساب نمی‌برم لامصب

باید مشاور منو میگرفتی جوری دعوات میکرد و پیگیر بود کوچکترین خطات رو به مامانت میگفت همونجا ازت آزمون میگرفت اگه خراب میکردی میفهمید درس نمیخونی اصلا راه فرار نداشتی پیشش عاشقشمممممممممممم من  

با توجه به تعلیق شدن خیلی از دوستان در این چند وقت اخیر، این کاربری بین چند نفر بصورت مشترک استفاده میشه. اگر تاپیکها نسبت بهم نا مربوط هستن به این دلیل هستش.
تمام فیلم هارو بریز دور

بعدش افسرده هم میشم نمی‌دونم چطور بهت بگم 

وقتی مثلا دو سه روز ۱۰ساعت درس میخونم روز چهارم یه افسرده ی بدبختم

بعدش افسرده هم میشم نمی‌دونم چطور بهت بگم  وقتی مثلا دو سه روز ۱۰ساعت درس میخونم روز چهارم یه ...

اشکال نداره کنم یکسال تمام داشتم روزی 10الی 12 ساعت می خوندم برای یک آزمونی... خیلی سختی کشیدم اصلااا فیلم ندیدم نهایتش هفته ای یکی دوساعت پیاده روی برو ارزش سختی کشیدن داره 

اشکال نداره کنم یکسال تمام داشتم روزی 10الی 12 ساعت می خوندم برای یک آزمونی... خیلی سختی کشیدم اصلاا ...

میتونم شبی یه قسمت سریال ببینم حداقلا