2777
2789
عنوان

اجاره کتاب

66 بازدید | 8 پست

میخوام کتاب های کنکور تخصصی که شامل شیمی پایه و دوازدهم فیزیک پایه و دوازدهم پاسخ فیزیک دهم و یازدهم و پاسخ فیزیک دوازدهم و هندسه جامعه رو اجاره بدم به یکی تا آخر سال تحصیلی  جمعا ۷ تا کتاب میشه تا آخر سال هم  که تا آخر خرداد میشه ۸ ماه  به نظرتون چقدر بگم ؟  ۴۰۰ یا ۵۰۰  میتونین راهنمایی کنین زیاد گفتم یا کم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه به دردت نمیخوره همینطوری بده بره...ثواب داره

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
نه سالم سالمن دس نخورده نیستن اصلا دست نزدم بهش  

خو پس  دست دوم بفروش .. ولی نگه ندار ..چون سال به سال تغییر میکنه کتابا و دیگه کتاب تست های تغییر کرده رو نمیخرن

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
خو پس  دست دوم بفروش .. ولی نگه ندار ..چون سال به سال تغییر میکنه کتابا و دیگه کتاب تست های تغی ...

دس دو قیمتش چند نرفته من سر در نمیارم ؟ الان گیج شدم یه جا منتظر خبرم به نظرتون نذر بدم بهش اما بهش نمیگم چیزی این خوبه به نظرتون یا دس دو بفروشم 

دس دو قیمتش چند نرفته من سر در نمیارم ؟ الان گیج شدم یه جا منتظر خبرم به نظرتون نذر بدم بهش ام ...

من اگه بودم همینطوری به خاطر ثوابش میدادم بهش و  به اون آدم میگفتم کارت باهاشون تموم شد به کتابخونه اهداشون کنه...