2777
2789
عنوان

نتیجه زحماتم😭

315 بازدید | 12 پست

حدود ۶ ماه برا استخدامی خوندم...

با بچه کوچیک و خانه داری

شب و روز خوندم،،،،،،،

ولی حماقت کردم سر جلسه اونایی که شک داشتم رو زدم و همه شون غلط شد،حالا اوناییکه شک داشتم نزدم الان دیدم درست بودن!!!!!!!!

ینی دارم سکته میکنم

اخه من از نظر روحی خیلی به این کار نیاز داشتم،آزمون تک ظرفیت هم بود😭😭😭😭

خیلی سخته میدونم منم امتحان دادم 

برا چی امتحان دادی

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توکل کن ان‌شاءالله که قبولی نذر کن دعا بخون

قبله آزمون کلی نذر کردم...

از ته دل از خدا خواستم

بچه و زندگی رو کلا گذاشته بودم کنار اخرا،شب و روز خوندم،از دوران مدرسه و دانشگاه درسم خیلی خوب بود،الان چرا اینجوری شد،،،،دارم دق میکنم

عزیزم فدای سرت بین حتما ی اتفاق بهتر برات میوفته نا امید نشو دوباره شروع کن

اخه معلوم نیس چن سال دیگه آزمون بذارن

و اینکه وزارت بهداشت هم انقد تبدیل وضعیت کرد طرحیا رو که بعید میدونم امتحان بذاره دیگه

همسرم خسته شد این مدت ،بچه طفلیم چقد سپردمش به بقیه و کم توجهی کردم بخاطر خوندن،هر کتابی رو چند دور خوندم،کلی تست زدم😭کامپیوتر معارف زبان اطلاعات عمومی و...و درس های خصوصی که خیلی خیلی خونده بودم

من کادر درمانم شما چی؟ خوب دادین؟

من دستگاه اجرایی بود 

قبول شدم

حالا دارم میخونم برا مصاحبه

واقعا سخته از زندگیت بزنی درس بخونی بد هیچ من اینقدر ازرمصاحبه میترسم هر چی میخونم یادم میره 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من دستگاه اجرایی بود  قبول شدم حالا دارم میخونم برا مصاحبه واقعا سخته از زندگیت بزنی درس بخو ...

عزیزم انشالله قبولیت نهایی بشه،

برا منم دعا کن

اره خیلی سخته

عزیزم انشالله قبولیت نهایی بشه، برا منم دعا کن اره خیلی سخته

مرسی 

ان شاءالله شما هم نتیجه میگیرید