راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اون برای سزارین مگه نیست؟ ای بابا اینجا به چی اهمیت میدن که این دومیش باشه
دقیقا بخاطر همین آمار سزارین ایران از میانگین جهانی خیلی زیاد بالاتره ... اومدن محدودش کردن سزارینو ولی بازم زیاده ... تازه برای مطب چون تحت پوشش بیمه نیستن خیلیا مراجعه نمیکنن ... من بخاطر مطب زدن مامایی رو تو اولویتهام گذاشتم بعدش که قبول شدم اینجا خانمه که اقوامشون دانشگاهشو تموم کرده بود میگفت خیلی داغونه اصلا مطب زدنشون برای چیه؟
اوّلِ اين امّت، با «زهد» و «يقين» ساخته شد و آخر آن، با «بخل» و «آرزو» نابود مى شود...
الان اگر نری میخوای بمونی پشت کنکور؟ توانایی خوندن داری؟
نه آزادو ثبت نام کردم میخوام مرخصی بگیرم که اگه توان و حوصله خوندن نداشتم سال بعد همینو برم اگه داشتم و خوندم بهترشو قبول شم ... یسال دیگه به خودم فرصت بدم ...
اوّلِ اين امّت، با «زهد» و «يقين» ساخته شد و آخر آن، با «بخل» و «آرزو» نابود مى شود...
این بستگی بع علاقت داره مامایی من بندرعباس درس خوندم دانشگاه دولتی شیراز مشغول کارم تو زایشگا ...
میشه بگید نحوه استخدامتون چجوری بود؟ الان کاری که میکنید دقیقا چیه مشاوره اس یا زایمان هم انجام میدید؟ متخصص زنان روتون نظارت دارن؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم من خیلی تاپیک زدم کسی نبود ازش بپرسم ...
اگر بخوای انصراف بدی باید همه شهریه ثابتا رو بدی؟ و اینکه شهریه چقدر بود ترم اول؟
اگه ترم اولو مرخصی بگیری ترم دوم انصراف بدی هزینه انصراف نمیدن ... دو ترم مرخصیو نمیدونم من میخوام دی کنکور بدم کار به تیر نکشه همون ترم دوم انصراف بدم ... شهریه ثابتو دادم ۴۲۰۰ بود ... برای مرخصی باید نصف شهریه ثابتو بدی ... میشه ۲۱۰۰
پس چجوری استخدام میشن؟ من از یکی پرسیدم آزاد میخوند هنوز فارق التحصیل نشده البته گفتش که آزمون میگیرن بعدش باید بری یه ماه کارآموزی اگه از کارت راضی بودن استخدام میکنن