2821
2789
من هفت ساله تقریبا دیگه 29سالمه الان کم کم میخام مطب بزنم تا یکی دوساله دیگه  الان دوره مامای ...

شما ازاد خوندید؟

درامدتون الان چطوره

دانشجوی مامایی بعد چند سال کنکور - اهل شهر قشنگ یزد 🤍 مشاور کنکور تجربی

شما آخر رفتی دانشگاه؟ من موندم که برای زبان بخونم نه تجربی  دیگه تجربی نمیتونم اما واقعا دل ...

منم معدلم خوب بود نوزده و هفتاد المپیادی بودم

اره رفتم‌شیمی موفقم ولی آسیب دیدم 

سال سوم رفتم دانشگاه

پشت کنکور موندن برای کسیه ک شرایط و روحیه داره

اگه نمیتونی فراهم کنی یک رشته رو انتخاب کن ک به علاقت نزدیکه

رفتی دانشگاه حالت ک خوب شد کنکور بده اگ دیدی دوست داری

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شنیدم میگن بازار کار مامایی خوب نیست ...

اخه چرا خوب نباشه بچه ها رو پس کی دنیا میاره

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

اگه مشکل دوری از خانواده داری و خیلی مستقل نیستی یه رشته تهران برو

در غیر این صورت مامایی رشته ی آینده داری هست ایتطوری نیست ک خیلی بگردی دنبال کار و پیدا نکنی

والا ما دندون پزشک بیکارم داریم همگی بستگی به عرضه ی آدم داره

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

منم معدلم خوب بود نوزده و هفتاد المپیادی بودم اره رفتم‌شیمی موفقم ولی آسیب دیدم  سال سوم رفتم ...

منم آسیب دیدم

خیلی حالم بده

هیچ کاری رو بدون فکر کنکور نمیکنم

مثلا گفتم برم سرکار

ولی کتسلش کردم چون دیدم دارم غصه میخورم که چرا الان سرکاری درس نخوندی

سرکار نرفتم ولی درسم نمیخونم

من هفت ساله تقریبا دیگه 29سالمه الان کم کم میخام مطب بزنم تا یکی دوساله دیگه  الان دوره مامای ...

میشه بیشتر توضیح بدی مثلا کجا درس خوندی چجوری استخدام شدی حق مطب و اینا چجوری میخوای بگیری و حقوقش چقدره ... منم مثل استارتر پشت کنکوری بودم امسال مامایی قبول شدم ... موندم می ارزه برم آزاد یا مرخصی بگیرم دوباره بخونم ...

اوّلِ اين امّت، با «زهد» و «يقين» ساخته شد و آخر آن، با «بخل» و «آرزو» نابود مى شود...
اگه مشکل دوری از خانواده داری و خیلی مستقل نیستی یه رشته تهران برو در غیر این صورت مامایی رشته ی آی ...

نمیدونم واقعا

سردرگمم

میترسم ۴ سال زندگیمو و پولمو هدر بدم

از طرفی زبانم خوبه

ولی نمیتونم بخونم

اخه چرا خوب نباشه بچه ها رو پس کی دنیا میاره

متخصص زنان زایمان ... مامایی چون ازشون حمایت نمیشه بازار کار خوبی ندارن

اوّلِ اين امّت، با «زهد» و «يقين» ساخته شد و آخر آن، با «بخل» و «آرزو» نابود مى شود...
میشه بیشتر توضیح بدی مثلا کجا درس خوندی چجوری استخدام شدی حق مطب و اینا چجوری میخوای بگیری و حقوقش چ ...

شمام مثل منی

کجا قبول شدی

ن دولتی  الان ماهی 12

میگن وضعیت استخدام مامایی و مطب زدن تو هرجایی فرق میکنه شما تهرانید؟

متخصص زنان زایمان ... مامایی چون ازشون حمایت نمیشه بازار کار خوبی ندارن

اون برای سزارین مگه نیست؟ ای بابا  اینجا به چی اهمیت میدن که این دومیش باشه

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

شمام مثل منی کجا قبول شدی

آره منم چندسال پشت کنکور بودم ... مامایی دولتی و آزاد قبول شدم ... دولتی چون دور بود ثبت نام نکردم آزاد تهرانه ...

آره منم چندسال پشت کنکور بودم ... مامایی دولتی و آزاد قبول شدم ... دولتی چون دور بود ثبت نام نکردم آ ...

الان اگر نری میخوای بمونی پشت کنکور؟

توانایی خوندن داری؟