دهیار مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 74 عنوان سلفری 714 بازدید | 16 پست سلام بچه ها من قبل سلفرب اسپرین خوردم دکتر وازمایشگاهم چیزی قبلش بهم نگفتن ایا تاثیر داره تو جواب کیا قبل سلفری اسپرین مصرف میکردن 1401/07/15 | 20:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دهیار مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 74 مگه تاثیر داره؟ کی خوردی ؟ دقیق یبل آزمایش؟ من از اول بارداری میخوردم .شب قبل از سلفری هم خوردم دیدم میگن رقیق کننده بخوری ازمایش با شکست مواجه میشه نمیتونن کرومزوم جنین رو شناسایی کنن
ژوان۸۷۹ عضویت: 1400/09/24 تعداد پست: 2540 من از اول بارداری میخوردم .شب قبل از سلفری هم خوردم دیدم میگن رقیق کننده بخوری ازمایش با شکست ... آخه منم سلفری دادم آسپرین هم میخوردم کسی هم بهم چیزی نگفت که نباید بخوری
دهیار مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 74 آخه منم سلفری دادم آسپرین هم میخوردم کسی هم بهم چیزی نگفت که نباید بخوری شما هم هنوز جوابش نیومده چند روز ازمایش دادید
ژوان۸۷۹ عضویت: 1400/09/24 تعداد پست: 2540 شما هم هنوز جوابش نیومده چند روز ازمایش دادید نه عزیزم من دو ماه پیش آزماسگیش دادم نزدیک دو هفته بعدش جوابش اومد
دهیار مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 74 نه عزیزم من دو ماه پیش آزماسگیش دادم نزدیک دو هفته بعدش جوابش اومد خب خدارو شکر اگه بخواد روش اثر بزاره کلا جوابش نمیاد خیالم یه کم راحت شد
ژوان۸۷۹ عضویت: 1400/09/24 تعداد پست: 2540 خب خدارو شکر اگه بخواد روش اثر بزاره کلا جوابش نمیاد خیالم یه کم راحت شد نه عزیزم بهش فکر نکن مطمئن باش جوابشم خوبه من فقط الکی به خودم استرس دادم
دهیار مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 74 نه عزیزم بهش فکر نکن مطمئن باش جوابشم خوبه من فقط الکی به خودم استرس دادم منم همه غربالگری وازمایش هام خوب بود فقط تو انامولی تیغه بینی بچه کوچیک بود دکتر سلفری نوشته این یه هفته ایت کارم فقط شده گریه
ژوان۸۷۹ عضویت: 1400/09/24 تعداد پست: 2540 منم همه غربالگری وازمایش هام خوب بود فقط تو انامولی تیغه بینی بچه کوچیک بود دکتر سلفری نوشته این یه ... نگران نباش عزیزم من مطمئنم که بچت سالمه تو این آزمایش رو دادی که فقط خیالت راحت بشه
دهیار مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 74 نگران نباش عزیزم من مطمئنم که بچت سالمه تو این آزمایش رو دادی که فقط خیالت راحت بشه ممنونم عزیزم برام دعا کن
منتظرتوراهی عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 257 من از اول بارداری میخوردم .شب قبل از سلفری هم خوردم دیدم میگن رقیق کننده بخوری ازمایش با شکست ... سلام عزیزم ببخشید جواب سلفری شما اومد؟منم همین مشکلو دارم میخوام سلفری بدم
دهیار مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 74 سلام عزیزم ببخشید جواب سلفری شما اومد؟منم همین مشکلو دارم میخوام سلفری بدم سلام عزیزم اره جوابش اومد همشون لو ریسک بودن ان شاالله برای شما هم خوبه
منتظرتوراهی عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 257 سلام عزیزم اره جوابش اومد همشون لو ریسک بودن ان شاالله برای شما هم خوبه ببخشید شما چند هفته سلفری دادین؟من ۲۰ هفته هستم میگن دیگه نمیگیریم