2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مثلا چی روغن بیشتر موهام میریزه اصلا نمیتونم بزارم رو سرم

مثلاش ربط داره به مزاجت باید ببینی ریزش موهات علتش چیه مزاجت بر چه اساسی غلبه کرده تا میزانش کنی و بدنت بالانس شه

علت مشکل مو باید پیدا بشه.بنظر من علت هشتاد درصد از مشکلات مو مربوط به موارد مزشکی هستن مثل تنبلی تخمدان و تیروئید و الکی پول مکمل و ویتامینه ندید.آزمایشات مربوطه رو بده و علتو پیدا کن.از هر ۱۰تا خانم،دو سه تاشون تنبلی دارن که دو یه نوع آزمایش داره و ممکنه دیرتر تشخیص داده بشه.روغن تراپی هم فقط دو سه ساعت قبل از حمام  خوبه و تایم بیشترش باعث ریزش میشه.من به اندازه ی تارهای موی سرم پول واسه مکمل و دکتر دادم و بعدش فهمیدم تنبلی دارم....

علت مشکل مو باید پیدا بشه.بنظر من علت هشتاد درصد از مشکلات مو مربوط به موارد مزشکی هستن مثل تنبلی تخ ...

سلام عزیزم‌منم تنبلی دارم تو چکار کردی برا موهات؟؟؟

سلام عزیزم‌منم تنبلی دارم تو چکار کردی برا موهات؟؟؟

هیچی.... باید تنبلی رو درمان‌کنی...البته درمان‌که نمیشه....باید مدیریتش کنی....یعنی وزن کم کنی و تا آخر عمر ورزش رو فرامدش نکنی...گرمیجات هم خیلی مهمه خصوصااااا دارچین....یعنی وقتی تنبلی رو کنترل کنی،موهاتم بهتر میشه....پول الکی جای مکمل نده....من مکمل میخورم ولی اندازه ی مردم عادی پون میدونم ریزش موهام بخار کمبود ویتامین نیس و علتش تنبلیه....البته بجز اینها،من چون موهام فر و خشک بودن،پیش یه کاربلد،کراتین هم کردم و خیلی بهتر شد....در کل کاهش وزن و ورزش و روزی یه لیوان دمنوش دارچین رو فراموش نکن