2777
2789

اگه بینیت مشکل خاصی داره عمل نکن اما اگه خودت دوست داری و میدونی تغییر میکنی حتما این کارو بکن استرسم نداشته باش برای کاهش ورمم حتما آب کرفس بخور و مراقبتای بعد عمل رو رعایت کن انشالله خوب میشه

🌙تاب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بینیت مشکل خاصی داره عمل نکن اما اگه خودت دوست داری و میدونی تغییر میکنی حتما این کارو بکن استرس ...

دماغم بد نیس ولی اونجوریم نیس ببینی بگی چ دماغ قشنگی😂

درکل اگ خوب در بیاد خیلی تغییر میکنم ولی حدا کنه خوب شه🥹

دماغم بد نیس ولی اونجوریم نیس ببینی بگی چ دماغ قشنگی😂 درکل اگ خوب در بیاد خیلی تغییر میکنم ولی حدا ...

خب پس بد به دلت راه نده منم اون موقع میترسیدم از عمل بینی ولی الان انقدر خوشحالم باورکن اعتماد بنفستم بیشتر میشه

🌙تاب
خب پس بد به دلت راه نده منم اون موقع میترسیدم از عمل بینی ولی الان انقدر خوشحالم باورکن اعتماد بنفست ...

اره بخدا حس میکنم بعد عمل بینی گونه هم در میاری اکه خوب عمل شه کلا چهرتو قشنگ میکنه ن فقط بینیتو کلاااا خوشگل میشی

اره بخدا حس میکنم بعد عمل بینی گونه هم در میاری اکه خوب عمل شه کلا چهرتو قشنگ میکنه ن فقط بینیتو کلا ...

آره دیگه باعث تناسب بین اعضای صورت میشه حتی باعث تغییر فرم چشم هم میشه احساس میکنی فرم چشمات عوض شده فقط یه دکتر خوب پیدا کن و حتما مراقبتای بعد عمل رو رعایت کن و چسب رو حتما برو مطب تا خود دکتر بزنه این خیلی مهمه

🌙تاب
آره دیگه باعث تناسب بین اعضای صورت میشه حتی باعث تغییر فرم چشم هم میشه احساس میکنی فرم چشمات عوض شده ...

فرم جشم😱😱😱😱

وای من چشامو خیلی دوس دلرم یعنی عوض میشه شکلش😢

لایک نکنید لطفا🗣    #اهدای عضو هدای زندگی🦋☘️