2777
2789
عنوان

اب انگور خونگی کی بلده درس کنه

160 بازدید | 11 پست

بچه ها ی صندوق انگور سیاه گرفته شوهرم 

ولی بلد نیستم چطوری درسش کنم اگ بلدین بهم بگین تورو خدا 

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

اب انگور یا اب شنگولی؟🤐

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اب انگور یا اب شنگولی؟🤐

همینو بگو

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

اب انگور یا اب شنگولی؟🤐

شنگولی

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

این بود ارمانهای امام؟😂😂😂 نه گلم من بلد نیستم

دورود بر امام

روزی که شوهرم رفت انگور بگیره گف ی زنو شوهر امدن ۹ میلیون انگور سیاه گرفتن واسه اب شنگولی😀

ایول😂😂😂😂تن امام تو گور لرزوندن  اونا احتمالا کاسبی میکنن😐

شاید.....

ولی جدا از این بحثا میگن واسه سلامتی و طول عمر خوبه اگ خودت درس کنی