2821
2789
عنوان

میشه بیاین

41 بازدید | 6 پست

ما ی چک صد میلیونی از ی نفر داشتیم .هشتادشو داده .بیست میلیونشو نداده. ی هفتس از موعدی که قرار بود بده میگذره. به همسرم میگم چک رو ببر بانک اندازه بیست میلیونمونو بگیر بره. ولی اون نمیره. منتظر که مردو بریزه حسابش. اونم معلومه داره الکی مسخرش میکنه. از شنبه هفته قبل گفته میخوام طلا بفروشم میدم بعد گفته یکشنبه بعد گفته اخرهفته. هنوزم نداده. چیکار کنم من. از بابام پول قرض گرفتیم ولی همسرم حاظر نیس بره این چکو ببره بانک میگه نمیشه بیست گرفت باید همشو بگیری که همش مال من نیست  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا؟ خب من میگم اندازه بیست میلیونمون رو بگیره .چکار بقیه پولو دارم

یعنی تا حالا چک بر نداشتین!؟ 

تا حالا کار بانکی نداشتین !؟ 😐😐😐😐😐😐😐 

یک چک وقتی بر میداری یا کلا باید برداری یا برنداری 

یا اگر بخوای برداری و خالی باشه حساب طرف بهم میرزه و حساباش بسته میشه 

چرا اینقدر بچگونه حرف میزنین😐

یعنی تا حالا چک بر نداشتین!؟  تا حالا کار بانکی نداشتین !؟ 😐😐😐😐😐😐😐  یک چک وقتی بر ...

از چند نفر شنیدم که میگن میشه. شما تو بانک کار میکنین؟ پس ما چجوری پولمونو بگیریم وقتی نمیده؟

از چند نفر شنیدم که میگن میشه. شما تو بانک کار میکنین؟ پس ما چجوری پولمونو بگیریم وقتی نمیده؟

خیر ولی من پدرم چون سرشون خیلی شلوغه چک هاشونو پاس میکردم 

و ایشون بهم حقوق میدادن 

زنگ بزنید بگید چکو در حساب گذاشتین در اولین وقت اداری  باید پاس بشه وگرنه حسابش بهم میریزه 

طرف از تهدید شما میترسه میریزه 

یا میتونین چکو بردارین وقتی ببین از موعود گذشته و نیست خووشون  جلوی حساباشونو میگیرن 

ولی اینکه نصف چکو برداری نمیشه :/

2790
2823
2791
2779
2792