2777
2789
عنوان

ازداوج

435 بازدید | 25 پست

بچه ها برای ازدواج  چه ختمی  دارید؟

دخترم یکبار ازدواج کرده جدا شده بدون دلیل

کاملا بی دلیل  جدا شد

الانم اگر خواستگار براش بیاد میره دیگه دنبالشم  نگاه نمیکنه 

چرا به نظرتون؟؟

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏

مگه همه زن ها باید ازدواج کنن؟دوست نداره خب.چه زوریه؟باید بخاطر حرف مردم خودشو نابود کنه.بزار خودش عاشق بشه

دارای یک زندگی عاشقانه.باهمسر، دوست بودم از نوجوونی(از ۱۵سالگی تا۲۰) پس این نوع زندگی را توصیه میکنم.تاپیکام واسه یکی از دوستامه اگه امکانش هست گزارش بزنین پاک بشه خسته شدم از بس توضیح دادم.یه نصیحتی دارم خدمت مادرایی که دختر دارن سعی کنین تو این فضای الوده و مسموم که روابط پر خطر(دوست پسر و اینا مشکلی نداره ولی حالا دیگه نه چند تا دوس پسر و نمیدونم رفیق های پسر مختلف)طوری اموزش بدین که هم خودشون متعهد باشن هم مهمترین ملاکشون برای ایجاد تعهد باشه نه اینکه اون باحاله یا تیپش خوبه.همچنین به تمام کسایی که در روابطشون با پارتنرشون به مشکل خوردن یا سوالی دارن میتونم کمک کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه همه زن ها باید ازدواج کنن؟دوست نداره خب.چه زوریه؟باید بخاطر حرف مردم خودشو نابود کنه.بزار خودش ع ...

نه عزیزم  

خودشم دوست داره ازدواج  کنه

میگه سنم داره میره بالا

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏

عزیزم شما مادرشون هستید می تونید براش چله حق شناس بگیرید خیلی عالیه دعای مادر بهتر جواب میده 

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤

یا نماز هفت بانو رو براشون بخونید ، نماز جعفر طیار، 

از نت سرچ کنید بخونید

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
نفهمیدم چیشد    

عزیز جان

منظورم از بدون دلیل اینه که شوهرش بدون دلیل گفت نمیخوامش 

فقط طلاق 

هیچ دلیلی هم نداشت 

دخترم نابود شد 

عزیزم شما مادرشون هستید می تونید براش چله حق شناس بگیرید خیلی عالیه دعای مادر بهتر جواب میده 

مممنونم از راهنماییتون 

خوشبحال دخترتون کاش مادر منم بفکر آیندم بود. ـــــ

ان شالله که شما هم به حق علی هرچی از خدا میخوای بهت بده 

شما و دختر من فرقی نداره  ان شالله دو تاتون  خوشبخت و عاقبت به خیر باشید عزیزم

ان شالله که شما هم به حق علی هرچی از خدا میخوای بهت بده  شما و دختر من فرقی نداره  ان شال ...

مرسی مادر مهربون

من الان دنبال شغلم

میخوام سرگرم بشم

توخونه نمونم که ب ازدواج واین چیزا فکر نکنم...... 

خواهش میکنم فقط نگین وقتش نیس نگین حکمت نگین صبر چون دیگه تحمل ندارم
عزیز جان منظورم از بدون دلیل اینه که شوهرش بدون دلیل گفت نمیخوامش  فقط طلاق  هیچ دلیلی ...

عزیزم خیلی سخته آدم اینجور ضربه روحی سختی می خوره  ، ان شاالله دخترتون یه بخت عالی نصیبش بشه و خوشبخت بشه، شما از ته دل براشون نماز بخونید و دعا کنید ان شاالله بختش باز میشه 

مادر من بنده خدا زیاد سواد نداره برام این نمازو بخونه ، خودم هرچی دعا می کنم فعلا نتیجه نگرفتم 

شما حتما برای دخترتون بخونید خدا دعای مادرو بی جواب نمی زاره

مرسی مادر مهربون من الان دنبال شغلم میخوام سرگرم بشم توخونه نمونم که ب ازدواج واین چیزا فکر نکنم. ...

ان شالله  مامان جان  یک شغل خوب و آبرومند  که شأن و منزلت  اجتماعی هم برات بیاره  جور بشه برات 

با دل خوش بری سرکار هر روز هم موفق تر از روز قبلت بشی 

ان شالله  مامان جان  یک شغل خوب و آبرومند  که شأن و منزلت  اجتماعی هم برات بیاره ...

ممنون از دعای قشنگتون 😘

ان شاءالله تنت سالم ودلت خوش بشه

سالی دیگه این موقع برا نوه دار شدن تاپیک بزنی😍♥

خواهش میکنم فقط نگین وقتش نیس نگین حکمت نگین صبر چون دیگه تحمل ندارم