2777
2789
عنوان

عکس بیبی چک😮‍💨

396 بازدید | 14 پست

امروز ۱۴ روزه که از تزریقhcgمیگذره

بالایی مال دیروزه پایینی مال امروز

۵ روز به موعدم مونده

https://s6.uupload.ir/files/20221007_111053_szvq.jpg

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هاله داره انشالله که بچه دار شدی

ممنون انشالله🥺

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
مبارکه

😍❤️

زود رنگ گرفت؟

به نظرم‌مثبتی 😃

ولی برا اطمینان فردا هم امتحان کن اگه پررنگ تر شد دیگه حتماااا حامله ای مامان جون 😉🥰

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
زود رنگ گرفت؟ به نظرم‌مثبتی 😃 ولی برا اطمینان فردا هم امتحان کن اگه پررنگ تر شد دیگه حتماااا حامل ...

آره همون دقایق اول.

نمیدونم امروزم جمعه است همه جا تعطیله نمیتونم برم آز بدم خودمو راحت کنم

مبارکه استارتر. ان شالله به شادی.

پیشنهاد میکنم 3 روز دیگه دوباره بزن چون این تجربه رو داشتم. بعد از اون امپول معمولا تا 15 یا 16 روز بی بی هاله میندازه.

ببخشید تجربه مو گفتم اما امیدوارم برای شما واقعی باشه. قدمش پیشاپیش مبارک 🌹❤

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
مبارکه استارتر. ان شالله به شادی. پیشنهاد میکنم 3 روز دیگه دوباره بزن چون این تجربه رو داشتم. بعد ا ...

ممنونم از راهنمایی قشنگت.

آره خودمم مطمئن نیستم.

ولی چون روز ۱۱ بعد از آمپول بیبی زده بودم و منفی کامل بود، میگم شاید دیگه اثر آمپول نباشه.

چی بگم.توکل به خدا

مبارکت باشه عزیزم 😍واسه منم دعا کن قلب نینیم تشکیل بشه...

انشالله سالمو سلامت باشه نینیت.

مال من هنوز معلوم نیس

آره همون دقایق اول. نمیدونم امروزم جمعه است همه جا تعطیله نمیتونم برم آز بدم خودمو راحت کنم

برا ازمایش زوده صبر کن بعد موعدت. الان بری ممکنه بتا کم باشه بهت استرس بده

فردا یه بیبی چک دیگه بزن

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
یک دنیا ممنونم خیلی خیلی محتاج دعام  واسه شما هم ان شالله که خیره

ممنونم

برا ازمایش زوده صبر کن بعد موعدت. الان بری ممکنه بتا کم باشه بهت استرس بده فردا یه بیبی چک دیگه بزن

آره من قبلا تجربه خارج رحمی داشتم با بتای کم

دلم نمیخواد تکرار شه🥺