2789
عنوان

سیاست ندارم

422 بازدید | 21 پست

مادرشوهر توی این مدت بارداری هیچکاری واسه من نکرده بعد تا میگم انشاالله بعد بارداری بچه رو ببرم زیارت و جایی میگه منم میام کمکت کنم با اینکه من اصلا نخواستم ازش واقعا نمیدونم چجوری باید جلوی این آدمو بگیرم 

برای چی جلوشون رو بگیری گلم؟

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست ندارم با من بیاد مسافرت

بهش بگو عین الان ک تنهاییم دنیا اومدم تنها میریم مسافرت

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

بگو ممنون مامانمم گفت میام کمکت بهش گفتم نه باید از الان سعی کنم مثل بارداریم تنها کارای بچرو کنم که عادت کنم و قلقاش و حسابی یاد بگیرم با خنده بگو اینارو 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
دوست ندارم با من بیاد مسافرت

بی سروصدا برو بگو یهویی شد از این لحظه اخری ها

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بخدا یک مسافرت میخام ب م خودشو انداخته وسط

اصلا هیچی نگو جلو شوهرتم بروز نده که بره به اون بگه اگه بره به شوهرت بگه مردا زود عذاب وجدان‌میگیرند و نمیتونند ن بگند به مادرشون

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بگو ممنون مامانمم گفت میام کمکت بهش گفتم نه باید از الان سعی کنم مثل بارداریم تنها کارای بچرو کنم که ...

به نظرم بره و بعد بگه ببخشید به این دلیل تنها رفتم

اصلا هیچی نگو جلو شوهرتم بروز نده که بره به اون بگه اگه بره به شوهرت بگه مردا زود عذاب وجدان‌میگیرند ...

اره اینم همش میگه میاد کمک میکنه بچه داری بلده بابا من نمیخام این بیاد