2821
2789
عنوان

کاربر lina8lina

196 بازدید | 12 پست

تاپیکت قفل بود و تگ کردن بلد نیستم برای دفع و یا خاری دشمن 

بچه ها یه دعایی هست برای خاری دشمن طوری بی ابرو میشه که نگو 

بعد از نماز اول وقت صبح ( باید اول وقت بخونیا بعد اذان، اقامه بعد نماز صبح بعد آیه ی صلوات بعد تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها بعد بلافاصله زیارت عاشورا بعد بلافاصله دعای علقمه اونجا یه نفرینایی هست برای کسی که آزار و اذیت کرده و میکنه بعد از دعای علقمه اون دشمن احتمالی رو نفرین کن مثلا بگو مریم زاده ی کبری و یا بگو و خدایا و کسانی که تو میدونی و من نمیدونم، بعد که دعای علقمه تموم شد دعای معراج بخون خیلی خیلی عالیه این دعای معراج.  

زیادت عاشورا و علقمه و معراج اگر بطور همیشه گی خونده بشن به وضوح آدمای ( و موجودات ماورایی ِ کافر ) بد ازت دور میشن 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام گلم ممنونم بابت کمکت . یه کم پیچیده شد دقیق متوجه نشدم .

یعنی اول نمازِ صبحِ اولِ وقت بخونم ، بعد تسبیحات حضرت زهرا ، بعد زیارت عاشورا ، بعد دعای علقمه ، بعد دعای معراج ؟  درست فهمیدم؟

اونجا که نوشتی آیه ی صلوات منظور چیه 

لطفا برای خوشبختیم صلوات بفرستین 🌸 ان شاالله خیرش برگرده به خودتون

سلام گلم ممنونم بابت کمکت . یه کم پیچیده شد دقیق متوجه نشدم . یعنی اول نمازِ صبحِ اولِ وقت بخونم ، ...

آره درسته ولی میگن وقتی اذان به وقت محلی تموم شد اقامه بخونید بعد نماز ( آیه صلوات اینکه  انّ الله و ملائکته یصلون علی النبی یا ایها الذین آمنوا صلوا علیه و سلموا تسلیما ) بعد از هر نماز اینو بگو و بعدش ۳تا صلوات بفرست و بعدش تسبیحات حضرت زهرا

آره درسته ولی میگن وقتی اذان به وقت محلی تموم شد اقامه بخونید بعد نماز ( آیه صلوات اینکه  انّ ا ...

باشه گلم میخونم ان شاالله . ممنونم خیلی لطف کردی 🌹 یکبار بخونم یا هرروز؟

آره درسته ولی میگن وقتی اذان به وقت محلی تموم شد اقامه بخونید بعد نماز ( آیه صلوات اینکه  انّ ا ...

اینو یکی پارسال کامنت گذاشته بود تو تاپیک ِ یکی که گرفتار طلسم بود میگفت ۷ روز خوندم ( البته ۳ بار خوند که میشه ۲۱ روز متوالی یا ۳ تا  ۷ روز ِ پراکنده ) میگفت بعد از ۲ ماه طرف به خاک نشست مخصوصا اونی که طلسم خریده بود واسم هم خودشو طلاق دادن هم دخترشو 

خواهش میکنم یا ۲۱ روز بخون یا ۳ تا ۷ روز ، البته اگه همیشه گی باشه خیلی بهتره

باشه گلم مرسی که کمک کردی. دستم به جایی بند نیست  همه امیدم به خداست که خودش حقمو بگیره. ان شاالله سلامت و عاقبت بخیر و سفید بخت باشی 🌹

باشه گلم مرسی که کمک کردی. دستم به جایی بند نیست  همه امیدم به خداست که خودش حقمو بگیره. ان شاا ...

ان شا الله 

امتحان کن اگه نتیجه بخش بود تو سایت بزار بقیه هم ( اثرات این دستورو انجام بدن )

ان شا الله  امتحان کن اگه نتیجه بخش بود تو سایت بزار بقیه هم ( اثرات این دستورو انجام بدن )

چشم گلم . نتیجه رو تو سایت میگم مرسی