2777
2789

بچه ها چیکار کنم دیگه خسته شدم، نامزد قبلیم اطرافشو نگاه میکرد از این موضوع حرص میخوردم، الان این خواستگارمم باهاش رفتم بیرون دوتا دختر داشتن از گوشه خیابون رد میشدن دوتا ماشین براشون وایسادن بعد دیدم وقتی رد شدیم خواستگارم داره آینه عقبشو نگاه میکنه انقد از چشمم افتاد با این حرکت وحرصم گرفته که حد نداره، چیکار کنم؟؟ انقد واجب بود از آینه عقب نگاهشون کنه؟! به روش هم آوردم چش تو چش گف نه من نگاه نکردم!!!! من زیادی حساسم یا اینا هیزن؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا کلا هیز و عوضی ان. شوهر منم میرفتیم دختره رو انقد نگاه کرد تا رد میشدیم سرش ۱۸۰درجه چرخید بعدم از اینه عقب نگاهش کرد همون موقع یه سیلی محکم زدم تو گوشش شعورم نداره

عادتشونه بابا

منم هفته قبل با خواستگارم رفتیم پارک...تو پارک یه دختره از جلو داشت میومد خوش تیپ هم بود قشنگ زل زد نگاش کرد

بعد موقع برگشت هم از پله های پارک داشتیم میرفتیم پایین یه دختره داشت پتو پهن میکرد با دوستاش بشینن کلا روسری سرش نبود آرایش غلیظی هم داشت...خواستگار نامحترمم قشنگ زل زد نگاش کرد اون دختره هم چشمش فقط به این بود...میخواستم هلش بدم بگم بیا مال تو به هم هم میایید  

عادتشونه بابا منم هفته قبل با خواستگارم رفتیم پارک...تو پارک یه دختره از جلو داشت میومد خوش تیپ هم ...

منم انقد دوس دارم اینکارو بکنم یا با پشت دست بزنم تو صورتش بگم  خاک بر سرت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز