2777
2789
عنوان

بچم

150 بازدید | 16 پست

اول اینکه ان شاالله بچم سالم سلامت باشه مهم ترین چیز برام همینه ولی حرفای مادر شوهرم سر بچه اولم خیلی اذیتم کرد پسرم ۳کیلو ۲۰۰ به دنیا آمد الانم ماشالله وزن همه چی عالی ولی مادر شوهرم همش بحث وزن تولد پیش میکشه میگ دختر من بچش ۳ کیلو ۸۰۰ آمد ولی مطمئنم دروغ میگ چون بچش ریز بود و اینکه بچم کولیک رفلاکس داشت کلی گریه میکرد همش از چشم من میدید الانم با خنده به مسخره میگ کاش این یکی گریه نکنه آروم باشه تو حاملگیت خوبه وقتی میاد دنیا بچت گریه میکنه همش از خدا می خوام آروم ساکت باشه بچم تا دیگ از چشم من نبینه آخه من مادر بچمم آنقدر که گریه هاش من اذیت کرد به اون آسیبی نرسید نمیدونم چ دلی داره اینطور میکنه تو رو خدا دعام کنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منی که پسرم ۲۲۷۰ به دنیا اومد و الان دوسالشه به زور ۹ کیلو شده😳

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیزم از مادرشوهر جماعت توقعی غیر از این ها نمیشه داشت

البته مادرشوهر خوب هم هست لطفا منو بمب بارون نکنین

ولی

برای اینکه نوزاد از اون نوزاد های گریه کن نباشه بهتر بود در طول بارداری یک سری رژیم ها رو رعایت میکردی 

حالا دیر نشده سوره عصر و سوره محمد و سوره انبیا زیاد بخون ان شاءالله که بچه آرومی میشه

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
بچه من که ۲ کیلو ۳۹۰  بود چی. به نظر من برای اینکه خودت آروم باشی به حرف هیچ خری توجه نکن وال ...

اره همش سعی میکنم آروم بی توجه باشم ولی گاهی وقتا به شدت دلم میگیره همه حرفا میان توی سرم میچرخن مخصوصا الان که نزدیک زایمانمه

وزن زیاد بچه هم نشان از سلامتی بیشتر و فزونی عقلش نیست 

هنوز به دنیا نیومده مقایسه ها شروع شده تا بزرگ بشه پدرت درمیاد بخوای به این چرندیاتشون توجه کنی

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
عزیزم از مادرشوهر جماعت توقعی غیر از این ها نمیشه داشت البته مادرشوهر خوب هم هست لطفا منو بمب بارون ...

والا زیاد رعایت کردم ولی تنش استرس اضطرابم که بهم میدادن زیاد بود رو بچم تاثیر گذاشت 

والا زیاد رعایت کردم ولی تنش استرس اضطرابم که بهم میدادن زیاد بود رو بچم تاثیر گذاشت 

اخی عزیزم ان شاءالله خدا بهت آرامش و آسایش بده

بزار بگه... هر دفه گفت ایشالا این یکی گریه نکنه لبخند بزن بگو ایشالا...  بیکاری ؟ حیف بچت نیست ...

به عزیزم حق با تو من اشتباه میکنم ولی دست خودم نیست خود خوری میکنم