2777
2789
عنوان

افسردگی پنهان

564 بازدید | 49 پست

چیکار کنم با این افسردگیم ک ده ساله هر چندماه یکبار میاد سراغم ؟ اینجوریه ک یه اتفاق عادی میافته ک یکم فقط ممکنه جنبه منفی داشته باشه بعد مغز من میاد یه داستانهای منفیه بزرگ و عجیب و غریبی می‌سازد ک داخل همش هم من بی پناهم و سر همین حالم بد میشه همه مشکلات گذشته یادم میاد خسته شدم چیکار کنم اتفاقاتی ک نیافتاده ذهنم می‌سازند مصلا یه اشتباه کوچیک کنم باهام برخورد کنن ذهن من فکر میکنه من زدم داغون کردم مثلا اون کار رو و دیگ راه برگشتی نیست برای همین از همه چیز و همه کس اون قضیه دور.  میشم

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن هرروز کلی فکر و ... میاد دهن ادم . هپعین فایلاها و پوشه های خیلی زیاد‌ هی باز میشن . تنها راهش اینه که ببندی بزاری رد شن ‌ . رد شن فقط. فکر نکن به بقیش چی شد چه اتفاقی افتاد. اومد ردش کن بره

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دقیقن منی من حتی کسی ازم کمک بخواد وسعی خودمو بکنم ونتونم بهش کمک کنم یجورایی خودمو گناهکارمیدونم و ...

وای دقیقا منم 

من ذهن خیلی خیال بافی دارم 

مثلا هرشب با دوستم با ماشینش میریم بیرون من بابام ماشین نمیده بهم بعد من عذاب وجدان دارم ک چرا با ماشین اون همش میریم بیرون دوست دارم با مثلا بستنی خریدن یا میرم خونش ظرف بشورم یا براش ناهار خونگی بیارم چون مامانش پیشش نیست جبران کنم نتونم جبران کنم حس سرباری میکنم

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
تاحالا پیش روانشناس رفتی؟ یا سعی کردی خودت واسه بهتر شدن حالت کاری انجام بدی 

اره خاستم برم ولی تو شهرمون روانشناس حضوری خوب پیدا نکردم انلاین هم خوب پیدا نکردم یا هزینش بالا بود

منم افسردگي مزمن دارم

فک کنم منم همین علایمش باش

دوساله بابام فوت شده ازاون زمان تاحالا من  هردفه یهو ناگهانی یه مسئله میاد توذهنم و انقد ذهنم بززگشون میکنه درحد مرگ غزیزانم. و حالم بد میشه نسبت ب تموم افراد دوروبرم اینجور شدم مثلا فلانی میره بیرون ذهنم ب گم شذنش ماشین زدنش تامردنش فک میکنه و منو شکنجه میده ،و خیلی چیزای دیگ ک عذابم میذع و ب کسی نگفتم ،

،نمیتونمم برم پبش مشاور چون خیلی دغدغه های دیگ دارم تومیگی من چ کنم هه

این اسمش افسردگی نیست قبلا راجبش شنیده بودم یه اختلاله ک فرد کوچیکترین اتفاقات منفی رو برای خودش بزرگ میکنه و برای خودش بدترین سناریو از اتفاقی ک هنوز نیافتده رو میسازه و ذهن خودشو توی اون موقعیت قرار میده (اسم اختلالشو فراموش کردم کسایی ک رشتهشون روانشناسیه اسمشو میتونن بهت بگن خودم تو اینستا راجبش خوندم) و خودمم یه مقدار خیلیی خفیفشو دچارم و میدونم چ درد بدیه🤦‍♀️😆

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
دوساله بابام فوت شده ازاون زمان تاحالا من  هردفه یهو ناگهانی یه مسئله میاد توذهنم و انقد ذهنم ب ...

بمیرم عزیزم تو خیلی دیگ حتی بیشتر از من حساس شدی 😓 من میگم بیا اینجا درد و دل کن اگر نمیتونی بری پیش مشاور بالاخره ماها همه گوش میدیم