2777
2789
عنوان

شوهراتون...

535 بازدید | 26 پست

چیکار میکنن براتون همیشه که احساس حمایت میکنید و بهشون اطمینان دارید؟و چیکار میکنن که احساس نا امنی کنارشون پیدا میکنید؟اصلا شوهرا چطوری حس حمایت میدن و امنیت؟ میخوام بدونم من توقعم زیاده یا شوهرم مشکل داره   

بهش اعتماد دارم چون گوشیش هرجا هست،بشدت از خانما متنفره😅😅.

حس حمایت هم،همه جا اگه حق بامن باشه طرفدارمه،اگرم نباشه،بازم طرفمو میگیره اما خونه باهام میحرفه تا اشتباهمو بپذیرم و برم عذرخواهی.دیگه بعد ده سال بعضی چیزا به زبون نمیشه گفت باید حس کنی اون حمایت رو

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی سوال خیلی کلی پرسیدی.

خیلی وقتی بهونه نمیگیره و بداخلاق نیست حواسش بهت هست متوجه میشی براش مهمی

ولی بهونه بگیره بی دلیل غر بزنه هی ایراد بگیره از غذا و خونه و براش مهم نیستی دگ

دلیل

خانواده اش خیلی بی عارو بی تفاوت بودن بهمون.همسرم اوایل با خانواده اش خیلی اذیتم کردن. حس تنفر پیدا کردم.الانم همسرم میگه عوض شدم.ولی میدونم نشده.همه ی حرفامونو به مادرش میگفت.کاری کرد با همه ی دوستام قطع رابطه کنم.من با دوستام کافه هم رفته بودم عکسمو واسه مادرش فرستاده بود که به مادرش بگه این وله. در صورتی که قبل ازدواج دیده بود منو.هیچ کاری برام نکردن.هیچ کاری.برای هر چیزی یه بهانه آوردن.خارم کردن پیش همه.از همشون سر بودم ولی جوری باهام رفتار کردن انگار به زور اومدن گرفتنم.شوهرمم میگه عاشقمه ولی من عشق زبونیشونمیخوام..بعد از دوسال هنوز خونه ی بابا من.یه خونه پیش خرید کرده منتظره اونو بگیره که منو ببره. ولی از همشون میترسم و بدم میاد.باهاشون غریبه ام.اول خیلی دوسش داشتم ولی الان نمیدونم چه حسی بهش دارم.در مقابل خانواده اش ازم دفاع نکرد و حتی خودشم پشت سرم بهشون خیلی میگفت میگه الان اشتباه کردم پشیمونم ولی نمیتونم باورش کنم یا ببخشمش همه اش با خودم درگیرم و گریه میکنم  . 

خانواده اش خیلی بی عارو بی تفاوت بودن بهمون.همسرم اوایل با خانواده اش خیلی اذیتم کردن. حس تنفر پیدا ...

اگه گزینه خوبی نیس،الان جداشی بهتره تا با بچه.

حتما با خانوادت مشورت کن

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅