2777
2789
عنوان

شوهرم

629 بازدید | 16 پست

شوهرم انگار بی اهمیت شده بهم من خیلی بهش توجه میکنم با اینکه باردارم برای سرکارش ناهار میپزم صبحانه براش لقمه میکنم صبحا پامیشم غذاشو میزارم تو کیفش تمام کارای خونه رو انجام میدم خودمم برای بارداریم کلاس ورزش میرم یعنی اخرشبا داغونم ولی خب دیگه هفته های اخر خواب ندارم و چندساعت صبح میخوابم ..الانم ی هفته س سرماخورده نصف شبا قرصاشو میدم و براش لقمه میگیرم دلش ضعف نره دلم میخواد همینقدری ک بهش توجه میکنم هوامو داشته باشه خیلی اخلاقش خوبه ولی ی چند روزه حس میکنم اصلا هیچ توجه ای بهم نداره خیلی دلم گرفته میترسم بعد زایمان خیلی ازم دور بشه

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نباش از خستگی  منم همه اینکار رو براش انجام میدم

خیلی غصه میخورم واسه بعد زایمانم نمیخوام ک اصلا از هم دور بشیم انگار افسردگی گرفتم

دقیقا بخاطر بیش از حد توجه کردند و زنای ایرانی یادشون میره وقتی شوهر میکنن باید یکم دست نیافتنی ...

از بس دوسش دارم دلم نمیاد یکم بی محلی کنم بهش دست خودم نیست همیشه صفر تا صدمو میزارم واسه کسی ک دوسش دارم

اوووف خیلی لوسش کردی....من ک حامله بودم شوهرم واسم چایی دم میکرد ومیرفت سرکار ی جوریم بی سروصدا کاراشو میکرد ک منوپسرم بیدار نشیم....تو مادر همسرت نیستی ....اینقد لی لی ب لالاش نذار ک بچت اومد اذیت بشی....

نباید انقدر مادری کنی … شوهرم وقتی باهام دوست بود تا منو میدید دستمو بوس میکرد .. چندین سال من نازشو کشیدم منتشو کشیدم .. یک ماه پیش داشتم قربون صدقش میرفتم هلم داد گفت چقد آویزونی ، چقد خودتو کوچیک میکنی …. زیره لب گفتم گریزونی آویزونه … آویزونی گریزونه … یک ماهی میشه دیگه قربون صدقش نمیرم … دیگه بوسش نمیکنم ..