2777
2789
عنوان

عمه ی همسرم...

223 بازدید | 14 پست

رفته بودم خونه مادرشوهرم امروز

یهو عمه همسرم  زنگ زد

سرزده اومد خونه مادرشوهرم

یه کاره گیر داده به من که باید پسر بیاری😐😐😐😐😐(۱۰ماهه عروسی کردم)

گفتم بچه رو خدا میده

باز گفت نه باید پسر بیاری

گفتم عمه جون خودتون دوتا دختر دارین اصن پسر ندارین بعد به بقیه میگین پسر بیار؟

گفت به من کسی زور نکرد تهدیدم نکرد

وگرنه پسر میاوردم توام باید پسر بیاری 

گفتم یه جوری میگین پسر بیار انگار اگر نیارم تاج و تخت پادشاهیتون بی وارث میمونه.ساکت شد

خیلی عصبی ام .هرکار میکنم اروم نمیشم.به همسرم گفتم گفت اصلااا اهمیت نده بهش خوب کردی جواب دادی .شما باشین چیکار میکنین؟؟

راستی این عمه خانوم قبلا هم به زنداداشش گفته باید پسر بیاری اونم پاشد رفت قهر کرد بچشم دنیا اومد پسر بودبچه رو نشون نداد به فامیل شوهرش تا۲ماهگیش.

اگر مجددا اینجوری گف چکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالی جواب دادی

درود بر تو که ساکت نشستی

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

جوابه خوبی دادی دیگه فکر نکنم چیزی بگه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

اوووو عمه ی شوهر دیگه کجای زندکیه که اعصابتو درگیرش کنی یه نگاه عاقل اندر سفیهی بهش میکردی و‌تمام 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

عین عمه های شوهر من عفریته س اه اه

پرسیدند : چگونه میان شلوغی اورا یافتی ؟                              گفت :کدام شلوغی؟                                                           من غیر از او کسی را ندیدم ….🥺♥️🫂
چقدر دنبال دعوا و بحث و جدلی حوصله داریا یه جمله بگو هر چی خدا بخواد و تمام انقدر بی احترامی به بزرگ ...

انقدر بی احترامی کرده تا الان که دیگه صبرم تموم شد...خواستم بفهمه لال نبودم تا الان فقط احترام نگه داشته بودم😢

انقدر بی احترامی کرده تا الان که دیگه صبرم تموم شد...خواستم بفهمه لال نبودم تا الان فقط احترام نگه د ...

این جور مواقع بهترین جواب همینه که هر چی خدا بخواد هم احترام اون حفظ میشه هم متوجه میشه حرف بیخود زده

بگو به برادرزادت بگو پسر بندازه منم چشم پسر میارم.تعیین کننده جنسیت مرده

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.