2777
2789
عنوان

شب ها نمیخوابه

278 بازدید | 13 پست

دو ماه داره‌

جدیدا ۳ روزه شب ها نمیخوابه بیقراره و جیغ میزنه و خیلی خیلی خیلی نفخ داره

شیرخشکش‌ همونیه که از بدو تولد خورده و همیشه نفخ زیادی واسش بعمل آورده اما این علائم بیقراری و جیغ جدید هستن و وقتی توی ماشین میریم یا حالت نی‌نی میکنم تشکر رو و دو نفره‌ تابش‌ میدیم بلافاصله ساک میشه و نمیزاره آروقش‌ رو بعد از خوردن‌ شیر بگیرم و گریه میکنه‌ و باید بجه بغل کلی راه برم،

به نظرتون مشکل از شیرخشکه؟ دکتر ببرم علایم رو بگم آزمایش خون یا ادرار مینویسن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزن ببین شربت سگانوز ببین به سن میخوره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
کولیک داره برا همین توی ماشین اروم میشه چون ماشین تکون میخوره اگ میتونی براش ننو بگیر راحت میشی شیرخ ...

الان دو ماهشه و جدیدا‌ اینطور شده

امکانش هست کولیک‌ توی دو ماهگی شروع بشه؟ یا قبلا خفیف بوده و الان شدید و دردناک شده؟

كوليك تعويض شير  قظره اينقاكول

چه شیری بگیرم خوبه؟

حتما باید ببرم دکتر؟ دکتر قبلا واسه نفخش‌ کولیک‌ اید، پدی‌لاکت‌ و کریپ‌میکسچر‌ داده

ببرم دکتر که شیرخشک معرفی کنه؟ یا خودم بگیرم؟

داروخونه رفتم گفتن باید امتحان کنی ببینی کدوم بهش میخوره

الان دو ماهشه و جدیدا‌ اینطور شده امکانش هست کولیک‌ توی دو ماهگی شروع بشه؟ یا قبلا خفیف بوده و الان ...

عاره عزیزم هربچه ای یجوریه شاید قبلا زیاد اذیتش نمیکرده متوجهش نشدید برا بچه من اول هیچی نداشت بعد از یک ماهگی کولیک نفخ و رفلاکس معده هرسه باهم شروع شد 

دکتر آزمایش نوشت که بتونه تشخیص بده این سه مورد رو؟

نه مشخص بود دیگه هم بالا میاورد هم باد شکمش زیاد شده بود هم خودشو خیلی جمع میکرد و گریه های شدید دکترم بردمش یسری دارو داد اما تاثیر نداشت تا اینکه دوره ش گذشت خودش خوب شد 

چه شیری بگیرم خوبه؟ حتما باید ببرم دکتر؟ دکتر قبلا واسه نفخش‌ کولیک‌ اید، پدی‌لاکت‌ و کریپ‌میکسچر‌ ...

بايد امتحان كني

كامفورت يا اچ آ

اين شربت اصلا داروخونه اي نيست

خارجيه سيسموني فروشا

يا لوازم كودك فرروشا دارنل

💕