2777
2789
عنوان

جیش 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 42 پست
۴ساله؟ پسر من اولی که از پوشک گرفتم اینطور بود ولی ۲سالش بود تازه اینطور شده؟ بی دلیل ؟ مشاور نبرد ...

مشاور ن از اول اینجور بود بعد بمدت بهتر شد دوباره ریدمان کرده

یه استیکر گنده از انیمیشنی که دوست داره بچسبون توی دست شویی و یه کاسه بزار اونجا بگو اگر رفتی جیش کردی بهت جایزه میده بعد یه چیزی توی مشتت قایم کن رفت دست شویی بهش بده 

قطار جیش راه بنداز قطار شو بگو بدووو سوار شوو ایستگاه اول دست شویی بعد ایستگاه های بعدی به سلیقه خودت بگو 

جدول ستاره براش بزار هر وقت موفق شد یه ستاره هر پنج ستاره یه کادو بده 

براش شرت جدید بخر که کارتونی که دوست داره باشه بگو مثلا السا ناراحت میشه جیشی بشه مبادا جیشی کنیاااا

باباش میره دست شویی اعلام کنه من دارم میرم جیش کنمممم بعد براش دست بزنید هوراااااااا خودت هم همینطور 

کلا دلقک بازی پیشه کن ایشالا موفق میشی

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیاد میگ جیش ندارم مقاومت میکنه

ب خواسته ااش اهمیت نده خوراکی نخر براش بگو ب شرط اینکه بری دستشویی مامان خوبی میشم ولی چندین روز باید دوام بیاری وثبات داشته باشی کار ی روز ودو روز نیست طول میکشه

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

عزیزم یه راه کار دیگه هم هست اگگر اون راه هایی که گفتم نشد پوشکش کن بگو مجبورم پوشکت کنم اذیت میشه و بعد مجبوره بره دست شویی

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
یه استیکر گنده از انیمیشنی که دوست داره بچسبون توی دست شویی و یه کاسه بزار اونجا بگو اگر رفتی جیش کر ...

مرسی عزیزم اینم امتحان کنم ولی ش  ورت و شلوارک نمیپوشه شرفمو ب باد داده

و یه چیز دیگه از الان نواحی خصوصی یادش بده 

بگو نباید کسی ناحیه خصوصیت ببینه نباید لخت باشی تو خونه حتمااااا حتمااا شو رت و شلوارک یا دامن تنش کن 

شکم و پهلوهاش هم این جوری سرما میخورن  و اینکه وقتی لباس جیشی میشه براش ازار دهنده هستش و بیشتر موفق میشی در پوشک گیری 

تاپیک پوشک گرفتن منو ببین  نه سال پیشه خیلی ها انواع راه ها رو دادن بخون شاید بدردت بخوره

مرسی عزیزم اینم امتحان کنم ولی ش  ورت و شلوارک نمیپوشه شرفمو ب باد داده

باید سفت باشی باهاش 

بگو باید لباس تنت کنی و گرنه کارتون یا چیزای کوچیک محرومش کن مثلا بگو حیف لباس تنت نکردی و گرنه برات شکلات میگرفتم یا میرفتیم پارک

ببرش مغازه خودش شو رت و شلوار انتخاب کنه و قول بگیر ازش باید بپوشه

یکی دو روز می‌پوشم دوباره میشه مث قبل

رو حرفت باید باشی 

دندونات شمرده از الان حرفت حرف نباشه به مشکل میخوری

هر چی میگم زشته خصوصیت بیرونه اصلن توجه نمیکنه 

ببین یه سری انیمیشن هست اونا رو دانلود کن برای یاد دان این چیزاست 

حتما با یه مشاور حرف بزن کمک بگیر 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز