2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

در لحظه زندگی کن سعی کن کاری کنی که ارامش داشته باشی هنوز ما تو اینده نیستیم خدا بزرگه خودتو بسپار ب ...

درسته:)💕😍

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
فردا موخام برم دانشگاه ..استرس دارم...ینی در اصل فردا میرم شهر دانشگاه..پسفردا کلاسا شروع میشه

عزیزم استرس نداشته باش چقد خوب تو بهترین تایم زندگیت هستی استرس رو از خودت دور کن و به خدا توکل و از لحظه هات لذت ببر انشاالله که همیشه موفق باشی

میدونم من هیچ پشتوانه ای هم ندارم که دلم بهش خوش باشه💔

عزیزم خیلی از ادم ها هستن که خیلییی بیشتر از ما مشکل دارن باید توکلت به خدا باشه خدا هست جای همه ی کسایی که نیستن   قلبتو پر از نور و مهربونی خدا کن خدا هم مارو میبینه هم حرفامونو میشنوه هم بهمون کمک میکنه