2777
2789
عنوان

حاجت

71 بازدید | 6 پست

سلام من یه مشکل خانوادگی دارم ۳سال هست هرچی نذر می کنم حل نمی شه خواهش می کنم کمکم کنید کسی مشکل مثل من داشته که حل شده باشه چه نذری انجام بدم مشکل خانوادگیم حل بشه

امشب شب جمعه اس...نیمه شب ک گذشت غسل نماز امام زمان در شب جمعه کن... نماز امام زمان بخون... دو رکعته...سوره حمد ب آیه ایاک نعبد و ایاک نستعین رسیدی ۱۰۰ بار این آبه رو بگو و بعد سوره رو تموم کن و توحید بخون... ذکر رکوع و سجده هم هفت بار بگو... و بعد نماز یه دعای مخصوص داره تو نت سرچ کن نماز امام زمان در شب جمعه نوشته از رو بخون ب حق امام زمان حاجت روا شی

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دعای ماقتل بن سلیمان بخون

وضو بگیر رو به قبله 

100 مرتبه بخون

ان شاءالله  حاجت میگیری

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
ممنون خانمی ولی اینقدر ناامید هستم که فکر میکنم هیچ وقت قرار نیست مشکلم حل بشه.خیلی تحت فشار هستم.شو ...

همین نا امیدی 

گره میندازه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز