2777
2789

برای گریه به اهنگ نیاز ندارم تا فکر کنم گریم میگیره 

از اهنگ شکوهی هم  خوشم نمیاد 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم قم یه مرکزی هست به اسم ریحانه که هزینه آی وی اف ۳تومن هست خیلیا هم نتیجه گرفتن مثل خودم

یه مرکز ناباروری خصوصی هم هست که هزینه آی وی اف ۱۰تومنه اگه بیمه تکمیلی داشته باشی میشه ۱میلیون

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
عزیزم قم یه مرکزی هست به اسم ریحانه که هزینه آی وی اف ۳تومن هست خیلیا هم نتیجه گرفتن مثل خودم یه مر ...

عزمزمه طول میکشه تخمک کشی  و انتقال اونجا رسیدگی‌شون چطوره چطور باید نوبت بگیرم به چه افرادی نوبت میدن 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
عزمزمه طول میکشه تخمک کشی  و انتقال اونجا رسیدگی‌شون چطوره چطور باید نوبت بگیرم به چه افرادی نو ...

به همه نوبت میدن تو گوگل بزنین مرکز ناباروری ریحانه قم ،زنگ بزنین بهشون

اتفاقا خیلی از شهر های دیگه میان

تو شهر خودت برو دکتر و دارو مصرف کن فقط واسه کارهای آی وی اف بیا 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
مطمعانی کاشت انجام میدن .

زنگ بزن بهشون هم بپرس هم قیمت بگیر