2777
2789
عنوان

کمکم کنید!

65 بازدید | 7 پست

بچه ها شاید باورتون نشه یا فکر کنید من دیوونه شدم ولی باور کنید راست میگم

من  به یکی از دوستام که دختره یعنی اصن هم جنس خودم علاقه پیدا کردم، کراش زدم روش الان ۱۶ونیم سالمه و این ماجرا از ۳سال پیش تا الان باهامه، نمیدونم باید چیکار کنم، به یکی گفتم گفتش اشکالی نداره سنِ نوجوونیه اکثرا از این خیالات دارن ولی آخه چرا پس تموم نمیشه ۳سال شد لعنتیییی 

بعد همش بهش فکر میکنم نمیشه از ذهنم بیرونش کنم💔

یکی لطفا بدونِ حرفای بد بگه من باید چیکار کنم!!؟

عزیزم حست رو می فهمم. چاره ش دور شدن ازشه و لاغیر :))) ولاغیرررر ها. جز این نمیشه کاری کرد

ممنون از وقتی که گذاشتید، ولی باور کنید من ۲ساله ازش دورم انگار بغض داره خفم میکنه بهش گفتم بیا بریم بیرون ولی مامانش آخر نذاشت.. 💔 خیلی دلتنگشم خیلی..💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از وقتی که گذاشتید، ولی باور کنید من ۲ساله ازش دورم انگار بغض داره خفم میکنه بهش گفتم بیا بریم ...

می فهمم چی میگی.. ولی میدونی

الان هرچی بهت توضیح بدم منظور بد می گیرن

اگه خواستی بهم پیام بده تا باهات صحبت کنم  

باید تصمیم جدی بگیری و ازش دوری کنی  نماز و قرآن بخون 

تاپیک اولم رو بخون شاید کمکت کرد

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@
می فهمم چی میگی.. ولی میدونی الان هرچی بهت توضیح بدم منظور بد می گیرن اگه خواستی بهم پیام بده تا ب ...

میشه شما پیام بدید من هنوز آنچنان بلد نیستم با نی نی سایت کار کنم🌹