2777
2789
عنوان

بچه ها کمک

78 بازدید | 15 پست

میخاستم موی سر پسرمو بزنم خیلی پر پشت شدع بود نزدیک تموم شدن بود مولا داشتم خامه ای میزدم. ک یهو پسرم سرشو تکون داد ماشین وسط کلشو هم زد دیدم خیلی زشت شد دیگ از ته زدم 🫤🫤🫤 الان چیکار کنم چی ب همسرم بگم بیاد ببینه کلی دعوام میکنه دلم براش میسوزه خیلی زشت شده قیافش  .  بگم شپش داشت یا نه؟  چیزی ب ذهنتون میرسه بگید؟ 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

بگی شپش داشت بدتر میشه،راستش رو بگو

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مو دیگه😐😐اونم پسر بچه شوهرت چرا دعوا کنه😐چن سالشه؟ ب بچه خودت نگو زشت عزیزم

۲/۵

سلام عزیزم الهی عیب نداره ناراحت نباش ولی باید میبردی بیرون براش بزنن 

همسرم خیلی سرش شلوغه وقت نذاره ببرش آرایشگاه