2777
2789
خودکشی غم انگیزه نه ننگین دقیقا میشه بگی کجای این ماجرا مایه خجالت و سرافکندگیه؟

از اونجایی ک بعدش همه میگن دختر فلانی ی مشکلی داشت ی کاری کرده بود ک خودکشی کرد...غم انگیزم هست ولی دردش رو خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

قرص برنج که میگن صد در صد می‌کشه 

اون باهاش نمرده بود نمیدونم چرا
شاید تقلبی بوده یا شایدم خیلی زود رفته بیمارستان

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قرص برنج که میگن صد در صد می‌کشه 

حتما قرص برنج نبوده

اما یکی میشه بهم بگه قرص برنج یا سیانور از کجا بخرم نمی‌خوام نصفه نیمه بمونه تو رو خدا اگه کسی بلده بهم بگه

حتما قرص برنج نبوده اما یکی میشه بهم بگه قرص برنج یا سیانور از کجا بخرم نمی‌خوام نصفه نیمه بمونه تو ...

اولا ک سیانور پادزهرش هست
بعدشم میدونی چ عذابی داره ؟؟میدونی چ زجری باید بکشی؟
من خودم کلی گشتم تا پیدا کردم ولی خداروشکر میکنم ب اونجا نرسید ک بخورم 

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
اولا ک سیانور پادزهرش هست بعدشم میدونی چ عذابی داره ؟؟میدونی چ زجری باید بکشی؟ من خودم کلی گشتم تا پ ...

ولی من دیدم سیانور خودش کشنده هست 

خب چیکار کنم نمیتونم ادامه بدم 😔

ولی من دیدم سیانور خودش کشنده هست  خب چیکار کنم نمیتونم ادامه بدم 😔

ادامه دادن بهترین راهه خودم تجربشو دارم

تو رو خدا بلدین بگین از صب صدجا پرسیدم قرص برنج از کجا بخرم 

یه وقت اینکارو نکنیا....قرص برنج یکی از بدترین دردای عالمو میندازه بجون اون کسیکه میخواد با قرص برنج خودکشی کنه...فکرکردی قرص برنج بخوری سریع میمیری...؟ درسته کشنده هست ولی با عذاب یعنی بیست وچهار ساعت بدن فردو از داخل میسوزونه وبعد طرف بطرز بدی میمیره..... از فکر خودکشی بیا بیرون دختر.. به اطرافیانت فک کن....واز فکرش بیا بیرون.. چون بعدش پشیمون میشی که ممکنه دیگه فایده نداشته باشه... دیدم در مورد کسی که بهت میگم.. 

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

بیمارستان ک میری میفهمی اونجا کلی ادم دیگه بود قرص خورده بودن بخش مسمومیت بیمارستان لقمان تهران یکی ...

احتمالا اسمارتیز بهشون داده بودن جای قرص برنج که نمردن.. میدونی قرص برنج چیه حتی یه ذره ازش خورده بشه بی بروبرگرد کشنده اس.. اونم با چه عذابی.. قرص برنج هرکس بخوره دیگه راه نجاتی نداره وکارش تمومه... فقط چندین ساعت عذاب میکشه.. خدا برا کسی نخواد هیچوقت

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

احتمالا اسمارتیز بهشون داده بودن جای قرص برنج که نمردن.. میدونی قرص برنج چیه حتی یه ذره ازش خورده بش ...

نمیدونم چرا نمرده باهاش

یه وقت اینکارو نکنیا....قرص برنج یکی از بدترین دردای عالمو میندازه بجون اون کسیکه میخواد با قرص برنج ...

نمیدونم یه مدته ذهنم عجیب درگیر خودکشی هست سمتش نرفتم شاید جراتش نداشتم اما عجیب دلم میخواد خودمو خلاص کنم حس میکنم تنها راه نجاتم باشه