2777
2789

احتمالش خیلی زیاده که نمیری ولی یه جای بدنت ازکار بیفته وخونه نشین بشی،بمیری هم تا ابدددد در جهنم میمونی،ببخشید که این همه رک گفتم🙂

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بزا من بگم بهت
من خودم تجربه داشتم خیلی
یسری بستری بودم دختره تخت بغلیم 105 تا استامینوفن خورده بود بهش گفته بودن 100 به بالا بخوری میمیری نه تنها نمرد بله فرداش مخص شد و خیییلییی عذاب کشید چونکه استامینوفن ک میخوری باید پادزهرشو بدن بهت اون بیچاره تا صب داشت بالا میاورد و داد میزد از درد خیییلی حالش بد بود

خودمم 80 ب بالا قرص قلب و اعصاب خوردم هیچیم نشد فقط تا دو هفته از دلدرد داشتم ججون میدادم

ازینکارا نکن بخدا اخرش هیچی نیست جز پشیمونی

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
خب بزا من بگم بهت من خودم تجربه داشتم خیلی یسری بستری بودم دختره تخت بغلیم 105 تا استامینوفن خورده ب ...

وای چه بد 

منم خیلی نا امیدم همش تو‌ فکرشم اما اینجوری ک شما میگی فقط عذاب میاد روی عذاب 

تو رو خدا بلدین بگین از صب صدجا پرسیدم قرص برنج از کجا بخرم 

ب همین راحتی نیس ک
بعدشم هرکی خورده مث چی پشیمون شده
نکن دختر من ک چقد دنبال اینچیزا بودن دارم اینو بهت میگم کل این راها ک رفتی رو چندبار رفتم
ی مشکلاتی داشتم و دارم ک هیچی نمیتونه دردشو کم کنه ولی خب دارم میسوزمو میسازم

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
می‌دونی ‌‌‌‌من دیگه تحمل ندارم از همه چی خسته م

آخی...

صبر کن شاید ص بعدی کتاب زندگیت قشنگ باشه 

خب ؟

نکنیا !!!

هر مشکلی که هست تو از اون مهم تری باشه؟؟

♡BTS♡ واسه رسیدن به آرزوم دعام میکنی؟🥲

ببین نمیخوام بگم اشتباه میکنی من خودم خیلی بهش فکر کردم و خواستم انجام بدم اما نکردم یبار تو بیمارستان بودم یکی اومد خود کشی کرده بود بیچاره تشنج کرد و فقط میلرزید گریه های مادر و خواهرش یادم نمیره هیچوقت

اگه میتونی چند رکعت نماز بخون و با خدا درد دل کن

وای چه بد  منم خیلی نا امیدم همش تو‌ فکرشم اما اینجوری ک شما میگی فقط عذاب میاد روی عذاب

بیمارستان ک میری میفهمی
اونجا کلی ادم دیگه بود قرص خورده بودن بخش مسمومیت بیمارستان لقمان تهران
یکی از شوهر ک طلاقش نمیداد یکی شوهرش خیانت کرده بود یکی تجاوز شده بود بهش یکی مادرش مرده بود همه دردای خودشونو داشتن و اینکارارو کرده بودن اما همه باز برگشتن سر جای اولشون باید با مشکلات کنار امد
یکی بود سم خورده بود میگفت دوستم 5 تا قرص برنج خورده بود هیچیش نشد ولی الان سرطان معده گرفته
خلاصه اخر قرص و سم خوردن و اینا هیچییی نیست فقط ناقص شدن

خانواده ای که نابودم. کردن حوصله شونو ندارم

ببین از خانوادت ناراحتی ؟؟

خب اگه خودتو نابود کنی انگار به اونا کمک کردی 

میخوای همدستشون باشی؟

بلند شو دختر درست میشه 

♡BTS♡ واسه رسیدن به آرزوم دعام میکنی؟🥲
انشاالله خدا یا کمکت کنه یا با درد الاهی بری،نه با خودکشی ک بعد از مرگت ماییه ی ننگ و سرافکندگی خانو ...

خودکشی غم انگیزه نه ننگین دقیقا میشه بگی کجای این ماجرا مایه خجالت و سرافکندگیه؟