2777
2789

بله عزیزم امکان داره... اگه پریودات منظمه معمولا ۱۴ روز قبل از پریود بعدی میشه تخمک گذاری ولی برای کسانی ک نامنظم هستن یا سیکل کوتاه دارن امکانش هست بلافاصله بعد از پریود تخمک گذاری اتفاق بیفته... من خودم سیکلم ۳۲ روزس ولی روز ۱۲ سیکل احتمال میدم گرفته باشه نسبت ب سایز فولیکولم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله عزیزم امکان داره... اگه پریودات منظمه معمولا ۱۴ روز قبل از پریود بعدی میشه تخمک گذاری ولی برای ک ...

سونوگرافی نرفتی شما هم؟من یه بار رفتم سونو و گفتم کی تخمک گذاریم هست گفت معلوم نمیشه که با سونو،بقیه گفتن اشتباه میگفته دکتره ولی دیگه نرفتم جایی سونو بفهمم کی هست،من یه بارداری داشتم سقط شد سه روز بعد از تاخیر پریودم بی بی چکم هاله انداخته بود فقط،بخاطر همین میگم شاید اقدام۱۶ یا ۲۱ سیکلم گرفته باشه.امکانش هست بخاطر همین که تخمک گذاریم دیر هستش بی بی چکم فقط هاله انداخته بوده اونروز؟

سونوگرافی نرفتی شما هم؟من یه بار رفتم سونو و گفتم کی تخمک گذاریم هست گفت معلوم نمیشه که با سونو،بقیه ...

من بخاطر ناباروری رفتم دکتر روز سوم پری ک سونو کرد و خدا خیرش بده سایز فولیکول رو هم بهم گفت و دارو داد گف سوم پری بعد بیا ک دیگه باردار شدم بلطف خدا... 

آره دیگه عزیزم هرچقدر لقاح دیر انجام شده باشه بی بی هم دیر مثبت میشه