2777
2789
عنوان

موهام

389 بازدید | 24 پست

سلااام ... 

بچه ها من موهامو 7 ساله کوتاه نکردم خیلی بلند شده دیگ خسته شدم ازشون بنظرتون کوتاشون کنم یا نه.

میترسم کوتاه کنم پشیمون شم یا ارایشگره خراب کنه موهامو 

از یک طرفم موخوره گرفته تا بالا رفته با این که هر چند ماه یکبار کوتاه میکنمشون

بنظرتون چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم تو ٧ سال چه اندازه شده؟؟

من قبلا موهام زير باسنم بود ولي دكلره كردم سوخت الان ب زور تلاش كردم ٣ سال فقط نوك گيري كردم خواستم بلند شه گفتم بپرسم واسه شما تو ٧ سال تاكجاس؟عكسشو ميشه بفرستي؟؟

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون
عزيزم تو ٧ سال چه اندازه شده؟؟ من قبلا موهام زير باسنم بود ولي دكلره كردم سوخت الان ب زور تلاش كردم ...

من تا نشیمن گاهمه . چند ماه یک بارم سرشو کوتاه میکردم که موخوره نگیره ولی متاسفانه الان تا بالا رفته

من تا نشیمن گاهمه . چند ماه یک بارم سرشو کوتاه میکردم که موخوره نگیره ولی متاسفانه الان تا بالا رفته

اگه فقط ب خاطر موخوره ميخواي ارايشگاه برو با دستگاه موخوره گير موهات و درست ميكنه بعد بگو موهات و احيا كنن و پروتئين تراپي موهات عالي ميشه حيفه كوتاه كني

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون

اگه موخوره داره حتما کوتاه کن چون همینطور میره بالا اگه موخوره به ریشه مو برسه و بریزه میگن فولیکول مو رو از بین میبره مویی که موخوره داره کسی نمیخره زودتر کوتاه کن و رسیدگی کن مشکل موخوره حتما حل بشه 

اگه فقط ب خاطر موخوره ميخواي ارايشگاه برو با دستگاه موخوره گير موهات و درست ميكنه بعد بگو موهات و اح ...

دستگاهش خوبه ؟ کلا از بین میبره ؟

خیلی رسیدگی بهشون سخت شده اخه . دلم میخواد کوتاه کنم سرم سبک شه یکم .