2777
2789
درست نوشته که🤔

عزیزم سُرُم نوشته🙂

سِرُم درسته 🙃

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب میشه یه کم کبود میشه بعضیا بلد نیستن رگ بگیرن

یه سوال دارم اگه میدونی جواب بده

دیروز فشارم پایین بود دکتر دوتا سرم نوشت یه دونه رو دیروز زدم با امپول ویتامین c

یه دونه رو امروز ولی چرا وقتی سرم میزنم بعدش پاهام گرم نباید بشه؟ پاهام سرده یعنی فشارم پایینه؟ یا ربطی نداره

حرف بزنم میخورنم فقط همین بگم از این قشر توقع نداشته باش

یه سوال دارم اگه میدونی جواب بده

دیروز فشارم پایین بود دکتر دوتا سرم نوشت یه دونه رو دیروز زدم با امپول ویتامین c

یه دونه رو امروز ولی چرا وقتی سرم میزنم بعدش پاهام گرم نباید بشه؟ پاهام سرده یعنی فشارم پایینه؟ یا ربطی نداره

یه سوال دارم اگه میدونی جواب بده دیروز فشارم پایین بود دکتر دوتا سرم نوشت یه دونه رو دیروز زدم با ا ...

نه سردی پا ربطی به فشار نداره من فشارم ۱۱ ولی اکثر وقتا پاهام سرده فک کنم مربوط به طبع بدن باشه

نمی دونستمserom درسته  اخه منم مثل استارتر تلفظ میکنم😅

خب تلفظ ها فرق می‌کنه ولی سِرُم درسته 😄

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
یه سوال دارم اگه میدونی جواب بده دیروز فشارم پایین بود دکتر دوتا سرم نوشت یه دونه رو دیروز زدم با ا ...

من خودمم سرم که میزنم آنقدر سردم میشه که باید پتو روم باشه هم موقع سرم هم بعدش تا خابم ببره بعدش خوب میشم احساس سرما مال سرم ولی دیگه فشارت پایین نیست

خدایا چرا من ؟یعنی خودت دلت برا من نمیسوزه😞😫