2777
2789

میتونید  به من کمک کنید

نامزدم کاربریمو تو سایت داره نمیتونم تاپییگ بزنم

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

ممنوع کردنش خب جوابت رو برو از نی نی یار بپرس چرا

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون صلاحتونو میخان 

وگرنه کاربری شما چ سودی برای بقیع دار

برا اینکه کاربریتو از دست ندی میگن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

میتونید  به من کمک کنید نامزدم کاربریمو تو سایت داره نمیتونم تاپییگ بزنم

بفرما قربونت برم 

اَر بویی و ارمنی میام دینت،تو بخن هر چی بی و پا مه،هر کس آینده ای دار ما که اخرشریم😂⁦✌🏻⁩،جمله انگیزشی لری:تف د ریت سی هومالونت،مه لیوام دامم زانه😌،سکوتم نشانه رضایت نیست قوبه دنگ اومعی نارم گگه،

خب معلومه یسری تاپیک ها که ممنوعه هستن بسته میشن

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
میتونید  به من کمک کنید نامزدم کاربریمو تو سایت داره نمیتونم تاپییگ بزنم

ووقعا؟ فانتزی مننن

اره بگو عزیزم 

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
بگو عزیزم

من دیشب سر یه موضوع وحشتانکی حالم خیلی بد بود  چندین اسعت بود گریه میکردم دیگه داشتم خفه میشدم درواقع با خونه دعوام شده بود تازه پریود هم ودم روز اول هم شدید درد داشتنم هم  اعصاب نداشتم ااصلاااااااااا

بعد غروب اومد  گفت خوب  نیستم گفتم چرا گفت تو نمیذار من خوب باشم  منم  بخاطر حال بدم بی محلی میکردم بهش  اعصابم خرد شد بلاک کردم بعد نصفه شب دیگه داشتم میمردم از  خگی  حالم خیلی بد بو د  نیاز شدید داشتم باهاش حرف بزنم

بهش  پیام دادم اومد

چون  دعوا تو خونه بود کامل براش نگفتم تهشف قط دوتا قلب شکسته داد و سر چیزای  بیخودی بحثمون شد  که بیشترشم تقصیر من بود بابت اون حال

ولی اصلا درک نکرد تهش جوش اورد  گفت میخوام  مثل خودت گند اخلاق بشم ببینی هرچی دلش خواست گفت  منم  هیچی نگفتم  بعدشم بلاکم کرد (: تا الان

من وقتای دیگه  اینطوری نیستم

دیشب خیلی بد باهاش حرف زدم ولی  چند بار  قبلش  بهش  گفتم حالم افتضاحه  دارم دق میکنم و...

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز