2777
2789
عنوان

بلاکم کرد !!

364 بازدید | 28 پست

سلام. 

من چند شبی با استاد موسیقیم (آقاس) صحبت میکردم توی ای*نستا*گرام ، راجع به ثبت‌نام دانشگاه و ... چون توی دانشگاهی که میخواستم برم ، درس میخوند و ازش سوالامو می‌پرسیدم. خیلی هم رسمی بودیم و چیزی بین‌مون نبود !

من شمارشو گرفتم که اگه وی*پی*ان وصل نشد به هر دلیلی ، بهش پیامک بدم ، اگه سوالی برام پیش اومد ، شماره خودمم بهش دادم . بعد من دیدم که توی اینستا بهم پیام داده بود ، اعلان‌ش اومد ، ولی تا دو سه روز بعدش هر چقدر سعی کردم نتونستم فیل*ترشکن وصل کنم و جوابشو بدم. رفتم تل*گرام گفتم استاد اینطوری شده و ببخشید جوابتونو ندادم و مرسی که کمکم کردین و از این حرفا . بعد تا پیاممو دید بلاکم کرد و صفحه چت رو پاک کرد 😑 

خیلی ناراحت شدم چون هر دفعه میگفتم ببخشید مزاحتون شدم و اون میگفت این چه حرفیه ، اگه سوالی داشتین بپرسین و اینجور چیزا . 

چرا اینکارو کرد بنظرتون ؟ 

توی این*ستا بلاک نیستم . برم بهش بگم ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان