2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرم با مامانم ۴ساله حتی یک کلامم حرف نمیزنن،افسردگی گرفتم اعتماد به نفسم له شد ،ولی درس خوندم امسال دانشگاه قبول شدم،منم با پدرم حرف نمی‌زنم یعنی درحد سلام ،همه این ۴سال همه حرفامو مثل بغض نگه داشتم ،مادرم جون می‌کنه کارمیکنه و من هرروز بیشتر ناراحت میشم دیگه امروز قفل دهنمو شکستم هرچی تو دلم بود به بابام گفتم ،خستم خدامارو میبینه یعنی

پدرم با مامانم ۴ساله حتی یک کلامم حرف نمیزنن،افسردگی گرفتم اعتماد به نفسم له شد ،ولی درس خوندم امسال ...

سلام عزیزم ببخشید من نت نداشتم الان اومدم 

اولا که تبریک میگم بهت دانشگاه قبول شدی این یه نقطه ی شروع هست و‌یعنی زندگی جریان داره و خدا حواسش به تو هست پس ناامید نباش ‌تلاش کن و در طی سال‌های دانشجویی حتما مهارت هم یاد بگیر 

درباره ی مشکل پدر و مادرت هم میتونی بخوای فامیلا پادرمیونی کنن یا بهشون بگی بریم مشاوره عزیزم هر کاری قلق داره هیچ چیز نیست که چاره نداشته باشه 

دیگه نبینم غمگین باشی گلم دنیا اینجوری نمی مونه