2777
2789
عنوان

بدقولی کردم

183 بازدید | 8 پست

امروز قرار بود برم ارایشگاه عروس داشتیم من شبش خونه دوستم مونده بودم و حالم بد شد دلپیچه گرفته بودم پیام ارایشگاه صبح دادم ک نمیتونم بیام ظهرم گوشیم انتن نداشت زنگم زده بود بعد الان پیامم داده باید هروقت عروس داریم هرجوری شده بیای اگر میخای کار کنی بهش گفتم میدونم اشتباه کردم ببخشید از فردا دیگ همیشه میام الان ناراحتم میگم کاش نگفته بودم نمیام حالمم بد بود میرفتم بد قولی کردم یعنی؟😓 حالا هم خیلی ناراحتم و استرس دارم

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

با حال بد می تونستید کار کنید؟

باید همون دیشب بهشون اطلاع میدادین که حالتون خوب نیست که اکه قراره کسی رو جایگزینتون کنند زودتر اقدام کنند.

به هر حال پیش اومده ...الان غصه خوردن دیگه فایده نداره... برای دفعات بعد حواستون رو جمع کنید.

الا بذکر الله تطمئن القلوب... پسرم نفسم... دخترم آرامش قلبم ...همسرم سایه سرم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب. حالت. بدبوده. بی دلیل که. نبوده

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
با حال بد می تونستید کار کنید؟ باید همون دیشب بهشون اطلاع میدادین که حالتون خوب نیست که اکه قراره ک ...

ساعت چهار صبح حالم بد شد پیامش دادم 

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
خب روت حساب میکنن وقتی یهو صب بگی نمیام چیکار‌ کنن؟حداقل شبش میگفتی با اینکه بازم کار درستی نیس....ب ...

دو تا شنیونکار هست کار عروس لنگ نمیمونه 

ولی اره ذوم حساب کرده بودن اشکال از من بود

کلا بدقولی های اینجوری برای رزومه ی کاریت اثر منفی داره خیلی

اوهوم دقیقا همین سخته

ساعت چهار صبح حالم بد شد پیامش دادم 

خب دیگه اتفاقه‌ پیش میاد...

مطمئنا با حال بد کار کردن اون نتیجه مطلوب رو‌ نخواهد داشت...

اینجور مواقع از یه دوستاتون یا همکاراتون بخواید بره جایگزینتون بشه.

الا بذکر الله تطمئن القلوب... پسرم نفسم... دخترم آرامش قلبم ...همسرم سایه سرم