2777
2789
عنوان

راه رفتن کودک

925 بازدید | 14 پست

سلام دوستان، پسرم داره ۱۵ ماهه میشه، هنوز راه نمیره، حتی خودش بدون کمک نمیتونه وایسه، از وسایلا میگیره بلند میشه و با دستش روی مبل راه میره، دستشو ول کنه میفته، خیلی میترسه از اینکه خودش وایسه یا راه بره. چیکار کنم؟نگرانم

ربی هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا

نگرانی نداره

یه بچه دیر راه نیافته یه بچه زود

من خودم ده ماهگی هم حرف می دم هم راه میرفتم کامل 

🍀💜منتظریم یه نی نی  کوچولو بیاد تو زندگیمون 💚 لطفا💛 برام یه صلوات بفرستید که زود مامان شم✨💛🙃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام گلم،یه دوره شربت استوئکر بهش بده راه میفته  ان شاءالله،نگران نباش هنوز خیلی دیر نیست،تو آفتاب هم زیاد نگهش دار

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

دستشا بگیر راه ببر پاهاش قوی بشه، همه غذاها شا با آب قلم درست کن، لباس تنگ تنش نکن، دختر منم 14 ماهگی راه افتاد لباس تاثیر داره من براش لباس آزاد دوختم راحت راه  می‌رفت  دکترم بهم گفت لباس آزاد تنش کن که راحت باشه 

اصلا اعتماد نمیکنه، نمیذارم بیفته ولی دلش نمیخاد امتحان کنه

خوراکی ک دوس داره بزار جلوش مثلا روی مبل .مجبور میشه وایسته بگیره ...

دستاش بگیر راه ببرش تاتی تاتی کنه .کفش بوق دار بخر براش گاهی پاش کن .زمانی ک خودت راه میبریش

خودش خاست راه بره از پاش در بیار چون بچه اوایل راه رفتن از کفش خوشش نمیاد 

چی هست این شربت؟

کلسیم برای استخوان بندی عالیه،من پسرم هم دیر دندان دراورد و هم دیر راه افتاد،آز داد دکتر گفت ویتامین دی بدنش کمه،این شربت روداد،دوسه هفته خورد هم دندوناش نیش زد و هم بعد دوهفته به راه اومد،امتحان کن عالیه،تو گوگل هم بخون کامل توضیح داده

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

عصاره پای مرغ و قلم گاو هم تو سوپش بریز عالیه،باهاش تمرین کن،پاهاشو بذار رو پاهای خودت و باهم راه برین