2777
2789
عنوان

آپاندیس

3693 بازدید | 18 پست

سلام من سمت راست دلم ۳روزه درد میکنه رفتم دکتر گفت باید صبر کنی ۳روز دیگ بیای گفتن آپاندیس نیست ولی گفت اگ درد ادامه داشت ۳روز دیگ دوباره بیا

الان سمت راست دلم تیر میکشه حالت تهوع دارم چیکار کنم ممکنه آپاندیس مزمن داشته باشم؟  

من اینجوری بودم تبم داشتم تب داری؟؟؟

اپاندیسم سوراخ شده بود از وسط شکمم باز کردن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️۱۵ تا بخیه و یه ماه داخل بیمارستان بودم برو بیمارستان دکترای مطب بدرد ع ن میخورن 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم اپاندیسیت مزمن داشتم اخرش عمل شدم.مدل دردت چطوره؟ درد اپاندیس از پهلوی راست مثل یه صاعقه میزنه ب ...

دردم جوریه که اوج میگیره ول میکنه 

الان سمت راست دلم خیلیییی تیر میکشه حالت تهوع شدید دارم

عزیزم شما پیش جراح عمومی رفتین؟ معاینه ت کرد؟ آزمایش CBCازت گرفت؟ سونوگرافی گرفتی؟

اره انجام دادم گفتن آپاندیس نیست ولی گفت ۳روز دیگ بیا آن خوب نشدی حس میکنم اپاندیسم مزمن باشه 

اره دادم گفتن آپاندیس نیست رفتم نشون دکتر دادم گفت برو اگه خوب نشدی ۳روز دیگ بیا مسکن هم نخور تو این ...

اره اصلا مسکن نخور  ولی حواست باشه دردت شدید شد سریع برو.من چند سال درد داشتم مخصوصا بعد کلاس ورزش.ولی دردم اروم میشد که اخرش کارم به جراحی کشید

2790
2778
2791
2779
2792