2777
2789

علی فرجی و دکتر کبگانی که نمیدونم کجاست الان مطب نداره وپیمارن رستکار و محمد علی تقوی نژاد این سه تا تو میلاد 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما سمت نوابیم

من نمیدونم نواب کجاست عزیزم ولی یه دکتر خوب میشناسم که سمت فرمانیه ست دکتر سحرفرزانه خیلی دکتر خوبیه.حتی اگه نمیتونی حضوری بری پیشش توپیجش بهش پیام بده جوابتو میده

کجای فرمانیه ست؟بدون نوبت ویزیت میکنه؟

نمیدونم والا..ولی dr.sahar_farzaneh این پیجشه.حالاکه همچی وبسته ان ولی قبلا هرموقع بهش پیام میدادیم جواب میداد.بعدتوپیجش همچی وگذاشته هم آدرس هم شماره تماس مطبش..یه پیام بهش بده ضررنداره که

کجای فرمانیه ست؟بدون نوبت ویزیت میکنه؟

فرمانیه.بلوار اندرزگو.تقاطع قیطریه.خ سلیمانی غربی.نرسیده به چهارراه اسدی.پلاک ١٢٢.ساختمان پزشکان حکیم.طبقه اول.واحد ٥

بیا این آدرس وشماره مطبش .توگوگل سرچ کردم آورد

فرمانیه.بلوار اندرزگو.تقاطع قیطریه.خ سلیمانی غربی.نرسیده به چهارراه اسدی.پلاک ١٢٢.ساختمان پزشکان حکی ...

مرسی ساراجون خیلی لطف کردی.بازاگه دکترخوب میشناسی ممنون میشم معرفی کنی.الان به شوهرم گفتم بیاد که ببریمش دکتر

مرسی ساراجون خیلی لطف کردی.بازاگه دکترخوب میشناسی ممنون میشم معرفی کنی.الان به شوهرم گفتم بیاد که بب ...

چشم حتما باید ازخواهرم بپرسم اینم چون خیلی تعریف میکرد معرفی کردم.ولی باز بهتربود زودتر میبریدش دکتر چون گفتی چندروزه تب داره

نمیدونم کجاست ایناکه میگین

علی فرجی کلینیک ارمغان تو جنت آباد مطب داره همرو بزنی نت میاره مطبشون ولی تقوی نژاد فقط تو میلاد نوبت اینترنتی دوازده شب بکیر فردا یا پس فردا نوبت میده بهت رئیس بخش ان ای سی کودکان دکتر عفونیه تشخیصش خوبه رایگانم هست میلاد اگه دفترچه داشته باشی نوبتش پر بود پیمان رستگار نوبت بگیر برنامشون ببین چه روزایی هستن شبش نوبت بگیر

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
نمیدونم کجاست ایناکه میگین

ببین تب اینا خلط همش نشونه ویروسه باید آزیترو بخوره تا دورش تموم نشه همینه باز دکتر ببر ولی داروشو سه تا آزیترو تموم کنه درست میشه.هرچی گفتم بزنی نت میاره برات 

ببین تب اینا خلط همش نشونه ویروسه باید آزیترو بخوره تا دورش تموم نشه همینه باز دکتر ببر ولی داروشو س ...

فداتشم مرسی عزیزم خداروشکرخوب شدش بردمش دکترگفت آنفولانزاعه

چشم حتما باید ازخواهرم بپرسم اینم چون خیلی تعریف میکرد معرفی کردم.ولی باز بهتربود زودتر میبریدش دکتر ...

مرسی عزیزدلم بردیمش پیش دکترفرزانه...خیلی خوب بود.خداخیرت بده گفت انفولانزاعه..بعد دوباره تب کرد تو پیجش پیام دادم جواب دادگفت پاشویه کن و دارو بازگفت بگیر.درکل خیلی دکترخوبی بود.مرسی ازت عزیزم