2821
2789
وای چه باحال گفتی پسر تر   راست میگی تجربی پسر بیشتره پسر منم ۱۶۰ بود.این بچم ۱۵۷نمیدونم دیگه ...

انشاالله سالم باشن دختر پسر هردوش نعمته فرقی ندارن😍😍

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آفرین تازه فامیل ما از ذوقش به همه گفته بود و بعدش ضایع بود دیگه

نه من نگفتم  برامم فرق نداره دختر باشه یا پسر فقط سالم بیاد بغلم  بیشتر ذوق دارم براش لباس اینا بخرم دوسدارم زودتر بدونم جنسیتشو 

اینا دیگه استثنان واقعا سونوگرافیا وقتی مطمعن نیستن نباید تشخیص بدن 

انگار بعضی وقتا فسقلیا هیجوره نمیخوان مشخص بشن.ولی خب مهارت دکتر خیلی مهمه 

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
الکی هست همه این حرفا دخترم سمت چپ بود انقد ترشی و شوری دوست داشتم که نگو اکه یه روز نمیخوردم نمیشد ...

ترشی ک اکثرا میدونن دختره...من دو تا دوستام شدید آبغوره آبلیمو میخوردن دختر داشتن.سریال ستایش هم اگه یادت باشه ستایش سر نازگل شیشه ترشی دستش بود تند تند میخورد😂😂

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
انگار بعضی وقتا فسقلیا هیجوره نمیخوان مشخص بشن.ولی خب مهارت دکتر خیلی مهمه 

اره دیگه گاهی دکترا نمیخوان بگن نتونستیم تشخیص بدیم یه جنسیت شانسی میگن  یا میگیره یا نمیگیره  دیگه مقصر اونان جاهای معتبر اگه ندونن تشخیص نمیدن 

نه من نگفتم  برامم فرق نداره دختر باشه یا پسر فقط سالم بیاد بغلم  بیشتر ذوق دارم براش لباس ...

انشاالله سلامت بغلش کنی گلم.

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره