2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اسی بچت سمت چپ بود چند هفتگی‌حس کردی سمت چپه یا راست

سمت چپه عزیزم  بچه قبلیمم که سقط شد پسر بود اونم سمت چپم بود  ولی فکر نکنم خیلی ب جنسیت ربطی داشته باشه 

ضربان بالا تو ان تی پسره.شما طبق تیکرت منظورت ضربان سونوی قلبه نه ان تی.ان تی بری شاید فرق کنه با قب ...

نه گلی میگن پسر کمتره دختر بیشتر.هرچند خیلیا برعکس بوده

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
۱۶۰عزیزم

تقریبا همون ۷۰.۸۰ درصد پسره.۱۷۰ ب بالا بود.مطمئن میگفتم پسره😁 انشاالله صحیح و سالم بیاد بغلت

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
ان تی معتبر نیست یکی از فامیل های ما ان تی ۸۰ درصد گفته بود پسر ولی دختر بود

هیچی معتبر نیست.دوست من همه سونوهاش دختر گفتن.وقتی زایمان کرد دیدن پسره.طفلی میگفت خوبه طبیعی بودم وگرنه میگفتم بچمو عوض کردن  

نه گلی میگن پسر کمتره دختر بیشتر.هرچند خیلیا برعکس بوده

من طبق تجربه گفتم.اونی ک میگن طبق سونوی قلبه..ک من ندیدم واسه کسی درست دربیاد.

ولی اینجا چند تا تاپیک سرچ کردم‌هر چی بالاتر پسرتر هرچی پایین تر دخترتر😂.در حد خیلی خیلی کم استثنا هست.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
واقعا پس چطور میگن پسر یکی‌ از صدرصدترین‌احتمالش اینه سمت چپه 

الکی هست همه این حرفا دخترم سمت چپ بود انقد ترشی و شوری دوست داشتم که نگو اکه یه روز نمیخوردم نمیشد سرحال بودم همه میگفتن پسر ولی دختر ناز بود دوست دارم اگه خدا صلاح دونست یه پسر سالم صالح بهم بده بچه ها هرکی تایپکم دید برای حاجتم یه صلوات بفرسته ممنون

من طبق تجربه گفتم.اونی ک میگن طبق سونوی قلبه..ک من ندیدم واسه کسی درست دربیاد. ولی اینجا چند تا تاپ ...

وای چه باحال گفتی پسر تر   راست میگی تجربی پسر بیشتره پسر منم ۱۶۰ بود.این بچم ۱۵۷نمیدونم دیگه این چی باشه 

من طبق تجربه گفتم.اونی ک میگن طبق سونوی قلبه..ک من ندیدم واسه کسی درست دربیاد. ولی اینجا چند تا تاپ ...

یادم رفت بنویسم ک ضربان ان تی منظورمه.

هیچی معتبر نیست.دوست من همه سونوهاش دختر گفتن.وقتی زایمان کرد دیدن پسره.طفلی میگفت خوبه طبیعی بودم و ...

اینا دیگه استثنان واقعا سونوگرافیا وقتی مطمعن نیستن نباید تشخیص بدن 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز