جاری جدید میارم 😶تو دو تا واحد کنار هم هستیم من از لحاظ جهاز خییلی اوکی نبودم یعنی داشتم همه چیز ولی امروزی شیک نبودن مثلا یخچال خیییلی سادس از این دو درا یا مبل نداشتم بعدا گرفتم در واقع خانوادم خیلی کم کاری کردن الان دلم گرفته صد درصد جهازشو بیارن کلی غصه میخورم 😢😭
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
حس شما اصلا حسادت نیست عزیزم و یه چیز کاملا طبیعیه که خیلیا که الان شما رو سرزنش میکنن اگه جای شما ب ...
ممنون دوست خوبم میشه برام دعا کنی؟ شوهرم rpگرفت ی بیماری مادر زاد چشمی 25سالش که شد چشمام شروع کرد شدیدا ضعیف شد الان هر. چشم از 10نمره 2داره درمانی نداره این مریضی
ان شاءالله حمدم خوندم، بهترین پاداشها پیش خداوند هستن خدا هوای همه رو آره، داستان جهیزیه منو بخونی گریت میگیره، اینقد خونواده بعدمادرم بهم ظلم شد، عزیزم شاکرباش خدا میده، اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
الان دقیقا مشکل چیه؟الان که شوهرت نابینا است اونا باید هواتو داشته باشن.اصلا کوتاه نیا و از سختی های زندگیت بگو و به اونا شکایت کن .اگه حرف نزنی پررو میشن