2777
2789
عنوان

جاااری جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 83 پست
ممنون عزیزم ❤️به عنوان یک دوست برام دعا کن من واقعا ناامید و خستم دعاکن خود خدا اروومم کنه 

امیدتو از دست نده ❤️

درمانم تویی، دیگران بیهوده می‌جویند تسکینم... 💜 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حس شما اصلا حسادت نیست عزیزم و یه چیز کاملا طبیعیه که خیلیا که الان شما رو سرزنش میکنن اگه جای شما ب ...

ممنون دوست خوبم میشه برام دعا کنی؟ شوهرم rpگرفت ی بیماری مادر زاد چشمی 25سالش که شد چشمام شروع کرد شدیدا ضعیف شد الان هر. چشم از 10نمره 2داره درمانی نداره این مریضی 

نه من فقط درد دل کردم باهاتون من شوهرم داره نابینا میشه و تمام زندگیم رو دوش خودمه چرا اینقدر زود قض ...

خدا سلامتی به شوهرتون وخودتو بده، عاقبت بخیربشین، دلت شادباشه همیشه ان شاءالله،

ی سوال بپرسم اگه دوست داشتی جواب بده، شرایط الان من اینه شوهرم کم بیناس(تقریبا نابینا) زندگی رو دوش ...

اگه شوهرتو دوست داری چرا احساس یاس

بعدم باید خودت اول خودتو دوست داشته باش

خوشبحالت کلاس زبانم میری ولی بخودتم برس ب ظاهرت ب سلامتیت

خانواده شوهرتم میدونن تو عروس خوبی هستی 

خدایی هر کسی این فداکاری رو نداره

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

اگه شوهرتو دوست داری چرا احساس یاس بعدم باید خودت اول خودتو دوست داشته باش خوشبحالت کلاس زبانم میر ...

دوسش دارم اما حقیقتا خسته شدم واقعا سخته ی تنه جنگیدن ای کاش بهتر میشد 🥺

تا اینجا خوندم منم مثه تو الان جاری ام داره خونشوتعمیر می‌کنه وسیله نو میخره خوب منم حسرت میخورم ولی دوباره میگم تخت پاره و آجر که غصه خوردن نداره،آینده هم هیچکس ندیده انشالله عاقبت بخیر بشیم،واسه مریضی شوهران غصه نخور یه امتحانه که خدا داره ازت میگیره شوهره من تابستون برق گرفتش ایست قلبی کرد دوباره زنده شد ،خدا شفا بده شوهرتو،از خدا بخواه همیشه نذر کن خدا شفاش میده

به همسران خود محبت کنید قبل از اینکه به آنها محبت کنند😋😋😋
ممنون عزیزم برام دعا کن که شوهرم حداقل بهتر بشه 

ان شاءالله حمدم خوندم، بهترین پاداش‌ها پیش خداوند هستن خدا هوای همه رو آره، داستان جهیزیه منو بخونی گریت میگیره، اینقد خونواده بعدمادرم بهم ظلم شد، عزیزم شاکرباش خدا میده، اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم