2789
عنوان

زبون همسرم

148 بازدید | 12 پست

همسر من😒 وقتی دوستای اقاش زنگ میزنن همچین باهاشون گرم و قربون صدقه و.. ک خودم میمونم...حتی پیامکای ک از گوشی قبلیش با دوست دخترااش پاک نشده بود و میخوندم هم توشون زبون میریخت براشون و..وقت میزاشت برا اس دادن..

اما برا من ک زنشم هیییچچ😶 وقتی هم بخواد حرف بزنه باهام نگاش ب تلوزیونه یا گوشی..صداش با من.

ب خودمم میرسم اما بیفایدس..

راهی هست 😭؟

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نرم افزارشون اینطوریه که برای چیزی که ندارنش تلاش میکنن  وقتی چیزی رو به دست میارن جذابیتش رو ...

پس‌ینی همشون همینن؟😶

من تو گوشی شوهرم کوچیک ترین چیزی ببینم همیشه اونو میزنم ب سرش میگم همیشه فقد با من خب باش و اینکه وق ...

جدییی میگی؟ پس اینجا هی میگن محبت کن محبت کن از سروکولش برو بالا چی‌میگن!

تقریبا بله  پیشنهاد میکنم کتاب زن واسپرده رو مطالعه کنی  خیلی کمک میکنه بهت

عزیزم از این کتاب چ فهمیدی از دید خودتون؟

سلام عزیزم 

همیشه رفتارش اینه؟؟

موشکافی کن ببین جایی حرفی زدی یا کاری کردی که کینه بشه؟؟؟ اگر اینجور بوده معذرت خواهی کن و دیگه بحث نکن.

بهترین کار اینه باهاش حرف بزنی و دلیل این رفتار رو ازش بپرسی.مردها جذب اقتدار و مهربانی زنی که باهاش زندگی میکنن میشن نه آرایش .شما مهربونیت رو ادامه بده وزیاد جلوش نباش .واسه خودت کار بتراش و وانمود کن سرت گرمه ....بزار تمنا کنه هی جلو چشمش به خودت برسو شاد باش.بزار بدونه وابسته اش نیستی.مردها کنجکاو میشن.اما سعی کن راز آلود نباشی و حس غیرتشو جوش نیاری.با صدای آروم باهاش صحبت کن و چند وقت اصلا میره سر کار پبامک بهش نده بزار پیگیرت باشه.خلاصه دم دستی نباش واسش.

مداح اهل بیت ع🌹
سلام عزیزم  همیشه رفتارش اینه؟؟ موشکافی کن ببین جایی حرفی زدی یا کاری کردی که کینه بشه؟؟؟ اگر ...

ممنونم عزیزم بابت راهنماییت چشم🙏💙